TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MUSIC: Holnap érkezik Dynamic klipje, melyet a HFC számára írt

2016.03.27. 17:15 td_axl

dynamic-hfc.jpg

Dynamic alkotását "Második menet" címen készítette el, holnap 18:30-kor lesz a premier a HFC csatornáin.

Pár hete forgatták a Westend Sportarénában Dynamic következő klipjét, melyet kifejezetten a HFC számára készített, HFC bunyósokat felsorakoztatva benne. A Dynamic - HFC közös munka célja nem titkoltan, hogy az MMA szabályrendszert és az abban vívott magyar mérkőzéseket, harcosokat szélesebb körben népszerűsítsék, ezzel segítve a sport hazai fejlődését és elfogadottságát. A klip forgatáson részt vettek többek között Borics Ádám, Ágh Csaba, Rátóczi Kriaztián, Koczka Bernát, Tánczos Gábor, Guzsván Péter, Lénárt Krisztián, Marc Reifberger, Roman Blachek, Tarnai József, Bozsányi Andor és Kiss Balázs. A videoklip premier Húsvéthétfőn este 18:30-kor lesz a HFC facebook oldalán, de lehetőség van a premier előtti klipmegtekintésre is. Minden fontos infót megtaláltok a klip-premier facebook esemény oldalán

Dynamic - 2. Menet [Official Trailer]

Íme az első képsorok és taktusok Dynamic - 2. Menet című zenéjének videòklipjéből. Ezt a dalt kifejezetten az HFC-nek írta. A klipben szerepelt többek között: Ágh Csaba, Guzsván Péter, Lénárt Krisztián, Marc Reifberger, Roman Blachek, Tarnai József, Bozsányi Andor, Kiss Balázs és Borics Ádám, A forgatás helyszínét biztosította a Westend Sportaréna.Az HFC Fighterek ruhàzatát a Ketrecharcos.hu, a Shogun Fight Shop, a Székely Budo-Sport, és a TDMG Store biztosította.Az HFC igazgatóját a Ducio Öltönyszalon öltöztette.A videóklipet és fotózást az FS Média és a Sipti Photo készítette.

Posted by HFC Official - Hungarian Fight Championship on Sunday, March 13, 2016

Dióhéjban annyit kell tenned, hogy írj egy e-mailt, melyben szerepel a neved és e-mail címed az info@hfcofficial.hu-ra és iratkozz fel a a HFC YouTube csatornájára. Válasz e-mailben megkapod a VIP linket a videóhoz vasárnap este 20:00-kor, ami érvényes 60 percig. A videót csak az e-mail cím és VIP link tulajdonosa tudja megnézni, így sajnos nem tudod tovább adni vagy megosztani a közösségi oldalakon (Facebook, twitter, stb). Nos, várjuk, hogy sikerült az anyag!

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr1008529802

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása