TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: McGregor-ölő Diaz szuperlazán és mosolyogva szarja le a világot (videók)

2016.03.24. 17:43 td_interim

nate_1.jpg

Új interjúk, nagyfokú szórakozás!

 tdmg_banner.png

Nate Diaz karrierje legnagyobbat szóló győzelmét aratta, amikor a UFC 196 főmeccsén lefojtotta Conor McGregort. A vastag fizetés mellé pedig úgy tűnik, végre a neki járó médiafigyelmet is megkapja a stocktoni. Kis túlzással a gála óta több interjút adott, mint előtte összesen, és mivel most nincs senki, aki provokálja, a fuck-tenger helyett az alapjáraton laza és nyugis személyisége érvényesül.

Értsd: Nate most nem a középső ujjait mutogatva, hanem mosolyogva szarik bele a világba, miközben ugyanolyan vicces, köntörfalazás- és kamumentes válaszokkal áll elő minden neki szegezett kérdésre, mint harci üzemmódban. Tegnap két színben, összesen fél órában alakított nagyot, vendégeskedett a FOX Sports UFC Tonight és At The Buzzer című műsorában is.

A UFC Tonightban Kenny Florian első kérdése például az volt, hogy mit vett azon a rakás pénzen, amit végre megkeresett. Nate válasza: vacsorát. Aztán a még mindig nem bejelentett, de elkerülhetetlennek tűnő UFC 200-as McGregor-visszavágó kapcsán azt mondja: felőle jöhet, ha nem jön, majd jön más. És Michael Bisping felvetése, hogy egy címmeccs lenne az igazi nagy dobás? „Az a bajnoki cím dolog egy tündérmese. A legjobb harcosok a legnagyobb pénzre mennek.”

Diaz később rajongói kérdésekre is válaszolt, ahol már maguk a kérdések se voltak hétköznapiak, volt olyan például, hogy most, hogy megverte, megtanítaná-e Conort az amerikai nindzsa útjára, vagy hogy melyiket szereti jobban, a dobócsillagot vagy a nuncsakut. A kedvencem mégis az, amikor egy Luke nevű arc megkérdezi, hogy bunyózna-e a tesójával, Nick-kel, mire a válasz: „én Luke-kal akarok bunyózni.” 

Aztán végezetül itt van a nagyobb lélegzetű Buzzer-interjú, melynek 18 perce alatt egy csomó minden előkerül, például Conor trash talkja, az, hogy Diaz a meccspénzt csekken kérte, mert nem bízott a UFC-ben, hogy a kiskedvenc megverése után tényleg átutalják neki az összeget, és ebben a beszélgetésben már pontosítja a keresetén vett vacsorát is, ami valójában a klasszikus szmokiskaja, egy nagy csomag süti volt.

Come hang LIVE with @TheBuzzer's Andy Nesbitt and UFC star Nate Diaz! ��

Posted by UFC on FOX on Wednesday, March 23, 2016

Nate egészen máshogy szórakoztató, mint a halottakat is felpörgetni képes McGregor, a stocktoni interjúit nézni-hallgatni olyan, mint a hasunkat vakargatva göcögni egy lusta nyári délutánon. A feelinghez nyilván hozzáad a 4/20-ig tartó orvosi eltiltás minden áldása, meg az ajándékba kapott, személyre szabott bong, de ezzel aligha mondtam újat.

It's all good, man.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr938523528

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása