TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: Aldo: McGregor egy kiscica

2016.03.22. 16:00 td_interim

jose-aldo-ufc-world-tour-vegas-03-2014-750-440x250.jpg 

A brazil ex-bajnok képtelen leállni.

 tdmg_banner.png

Jose Aldo a sajtóhírekkel mit sem törődve tovább folytatja a kampányolást a Conor McGregor-visszavágóért a UFC 200-ra.

Múlt héten derült ki, hogy a UFC a Nate Diaz vs. Conor McGregor 2-vel akarja megkoronázni a 200. gáláját, felrúgva ezzel a hallgatólagos, előzetes terveket, melyek szerint az ír a július 9-i rendezvényen visszamenne pehelysúlyba, és megvédené az övét vagy a volt bajnok Jose Aldo, vagy Frankie Edgar ellen. A brazilnak érthetően nem tetszik, hogy így lesöprik az asztalról, úgyhogy amíg a második Diaz-bunyó nem hivatalos, folytatja a magánhadjáratát az újabb lehetőségért az ír ellen. Most az Esporte Espetacular című műsorban üzent McGregornak.

A farkaddal a lábaid között jössz majd vissza (pehelysúlyba) az után, ami történt, az után a szégyen után. Vissza fogsz jönni. Majdnem eltaláltalak az öklömmel, de ha valóban eltalállak, akkor elalszol.

McGregor jó első menetet hozott Diaz ellen a UFC 196-on, de a másodikban elfogyott az ereje, a stocktoni a fejére nőtt, és végül hátsó fojtással kopogtatta. A feladás egész komoly vitákat szült az utóbbi hetekben az interneten, többen azzal támadják, hogy fojtásra csak a gyávák és a gyengék kopognak, aki igazi harcos, inkább elveszíti az eszméletét. Az ellenérv pedig az, hogy a kopogás emberséget hoz a sportba, ezzel el lehet ismerni, hogy „oké, te vagy a jobb.” Aldo persze az első tábort erősíti.

Amikor támad, oroszlán, de amikor ütik, egy kiscica. Mindenki látta a szemeiben, hogy csak egy punci, aki feladja, amikor megverik. Ezt láttuk.

McGregor az első találkozásukkor 13 másodperc alatt kiütötte Aldót, aki továbbra is fogadja, hogy a következő alkalommal fordított lesz a szereposztás.

Várom a visszavágót, szerintem ez a helyes lépés, mert köztünk nem is volt harc, és mindenki harcot akar látni. Mindenki látni akarja, hogy megverem, és ezt is fogom tenni. Elgázolom, ez tény. Nem látok más forgatókönyvet, csak hogy odamegyek, legyőzöm, és visszaszerzem az övem.

Aldo rögtön McGregor UFC 196-os vereségekor aktivizálta magát, egyből lepuncizta az írt, és követelte a visszavágót. Néhány nappal később azzal hergelte a népet, hogy szappanöklűnek nevezte McGregort.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr358512324

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása