TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: A Nate Diaz vs. Conor McGregor visszavágó lehet a UFC 200 főmeccse

2016.03.19. 15:30 td_interim

cd3llr4w8aackj-.jpg

Ennyit az ír pehelysúlyú címvédéséről.

varsity_blog.gif 

Az MMAFighting.com több belsős forrásra hivatkozva azt írja, hogy a UFC gőzerővel dolgozik a Nate Diaz vs. Conor McGregor 2 párosításon, és hogy a meccset a UFC 200 fő mérkőzésének szánják. A visszavágó, ahogy az első találkozás, szintén váltósúlyban lenne, és így McGregor értelemszerűen most sem tenné kockára a pehelysúlyú bajnoki övét.

A két harcos a hónap elején találkozott először a ketrecben, a UFC 196 főmeccsén, melyet egy erős McGregor-menet után Diaz nyert meg a második felvonásban, hátsó fojtással. A gála annak ellenére durrant óriásit, hogy csak 11 nap állt rendelkezésre a promózására: az ír eredeti ellenfele, a könnyűsúlyú bajnok Rafael dos Anjos lábtöréssel kidőlt, Diazt pedig a strandról, egy üveg tequila mellól rángatták Las Vegasba. A UFC 196 a last minute, parázs sajtókonferenciáknak és tévés interjúknak köszönhetően viszont így is lazán egymillió fölötti pay-per-view eladást, és a szervezet történetének harmadik legnagyobb jegybevételét produkálta.

McGregor röviddel a vereség után jelezte, hogy mindenképpen szeretne a 200-as gálán visszatérni, és az első hírek még arról szóltak, hogy ezúttal pehelysúlyú bajnoki övét védné meg vagy a korábbi bajnok Jose Aldo, vagy az első számú kihívó Frankie Edgar ellen.

A UFC 200 műsoráról eddig annyit lehetett tudni, hogy a meccsszervezők a Cain Velasquez vs. Travis Browne nehézsúlyú, és a Gegard Mousasi vs. Derek Brunson középsúlyú összecsapáson dolgoznak, de még ez sem megerősített információ, hanem belsős értesülés. Mivel McGregor a gála főmeccsén nem véd övet, valószínűleg Velasquez és Browne nem az előmeccsen találkozik, mert a UFC legalább egy címmérkőzéssel szeretné megünnepelni a kerek számot.

A UFC 200 július 9-én jön, a Las Vegas-i T-Mobile Arenából.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr778498878

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása