TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: Nate Diaz ugrik be McGregor ellen a UFC 196-ra

2016.02.24. 10:05 td_interim

image5.png

Készüljünk fel extra mennyiségű trash talkra.

army_banner_blog.gif 

Lezárult a casting, megvan a befutó, és az MMA-rajongók aligha lehetnének boldogabbak. Dana White UFC-elnök kedd este, az ESPN SportsCenter című műsorában bejelentette, hogy Nate Diaz ugrik be Conor McGregor ellen a UFC 196-ra.

Bár bajnoki öv így nem lesz terítéken, a McGregor vs. Diaz megtartja a főmeccs-státuszt, a Holly Holm vs. Miesha Tate női harmatsúlyú címmeccs pedig megmarad a gála előmeccsének. További változás, hogy a mérkőzést nem könnyűsúlyban tartják: mivel már csak tíz nap van vissza a rendezvényig, Diaz nem akart megpróbálni lefogyasztani 155 fontra, ez viszont nem okozott fennakadást, mert McGregor belement abba, hogy 170 fonton verekedjenek meg.

A UFC 196 főmeccsén a pehelysúlyú bajnok McGregor eredetileg a könnyűsúlyú bajnok Rafael dos Anjossal verekedett volna meg a brazil bajnoki övéért. Ha az ír sikerrel járt volna, akkor a szervezet történetében ő lett volna az első, aki egyszerre két súlycsoport legjobbja.

Dos Anjos egy múlt heti edzésen eltörte a lábát, ezért kényszerült visszalépni a McGregor-bunyótól. A UFC-nek esze ágában sem volt lemondani Conor fellépését, a tegnapi nap folyamán gőzerővel dolgoztak a brazil pótlásán. Szóba került, hogy a 145 fontos kihívó Frankie Edgar lesz a beugrós, de ő sérült. A korábbi pehelysúlyú bajnok Jose Aldo is nemet mondott a lehetőségre, mert „nincs formában.” Ezzel a brazil óriási öngólt lőtt: bár teljesen logikus, hogy ha nem harcra kész, akkor 11 napos értesítéssel ne vállaljon el fellépést, de a Sebhelyesarcú épp néhány héttel ezelőtt adott ultimátumot a UFC-nek, hogy következő alkalommal csak címmeccsen hajlandó ketrecbe lépni, illetve egyedül akkor fog úgy verekedni, hogy nincs bajnoki öv terítéken, ha az ellenfele McGregor.

Az esélyes befutók között ott volt Donald Cerrone, aki épp a hétvégén tért vissza a nyerők sorába, jelentkezett többek között az ugyancsak top 155 fontos Eddie Alvarez és Anthony Pettis is. Bár mindegyikük látványos és jó bunyós, egyik sem fog akkora showt kerekíteni az írrel, mint #209 Nate, akinek egészen hasonló a felfogása, mint McGregornak. Ő sem szokta sérülés miatt lemondani a meccseit, ő is előszeretettel mutogatja középső ujját az ellenfeleinek, és elsősorban persze ő is intenzív trash talkjáról és mentális hadviseléséről ismert. Szóval most igazán komoly showra készülhetünk.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr738415488

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása