TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: Sajtóhír: lábát törte dos Anjos, a UFC beugróst keres McGregor ellen

2016.02.23. 15:12 td_interim

rafael-dos-anjos-offers-the-first-of-many-responses-to-conor-mcgregors-taunts.png 

Légyszi legyen kamuhír.

 8_corners_banner_blog.gif

Úgy fest, a történelem megismétli önmagát. Ismét megsérült egy domináns brazil bajnok, alig két héttel Conor McGregor elleni mérkőzése előtt.

Több forrásra hivatkozva sorra hozzák le a nagy nyugati MMA-lapok, hogy a UFC könnyűsúlyú bajnoka, Rafael dos Anjos múlt héten eltörte a lábát edzés közben, így lemondani kényszerül a UFC 196 főmeccsét, ahol a pehelysúlyú bajnok Conor McGregorral csapna össze.

A UFC nem erősítette meg a hírt, tehát egy leheletnyi remény még maradna, hogy az egész kamu – ha nem mondanák még azt is a források, hogy Dana White-ék már a lehetséges beugrós ellenfelet keresik McGregornak, hogy az ír pénzgyárat ne kelljen kivenni a gáláról.

Kísérteties a hasonlóság a UFC 189 előtti helyzethez: tavaly nyáron az akkori 145 fontos bajnok Jose Aldo sérült le az ír elleni összecsapás előtt. Aldo mindössze 11 nappal a gálát megelőzően bordasérülést szenvedett az edzésen – a UFC értelmezése szerint csak enyhe zúzódást, a brazil szerint konkrét törést. Aldo helyett akkor Chad Mendes lépett a ketrecbe, és verekedett meg McGregorral az ideiglenes bajnoki övért. Az övet Conor második menetes TKO-val nyerte el, majd tavaly decemberben Aldo villámgyors, 13 másodperces kiütésével egyesítette a pehelysúlyú címeket.

McGregor röviddel az Aldo-győzelem után kihívta dos Anjost, és meg is kapta az újabb címmeccset. Ha 155 fonton is sikerülne győznie, akkor történelmet írna: ő lenne a UFC-nél az első, aki egyszerre két súlycsoportban is bajnok tud lenni. Conor hipotetikusan még tovább emelte a tétet, nemrég arról beszélt, hogy ha megvan a könnyűsúlyú öv, akkor a UFC 200-on megverekszik Robbie Lawlerrel is a váltósúlyú címért. Ezek a tervek, úgy tűnik, egy darabig még puszta tervek maradnak.

McGregor egyébként tegnap érkezett meg Las Vegasba, ahol a múltkori gyakorlatnak megfelelően az edzőtábor végét már sparringmentesen, Ido Portal mozgásguru finomhangolásával nyomja. Az ír még nem reagált a lábtörés hírére, de borítékolható, hogy amint azt hivatalosan is megerősítik, dos Anjos ugyanazt a kezelést kapja majd, mint barátja és klubtársa, a UFC nehézsúlyú bajnok Fabricio Werdum, akit McGregor óriásképernyőn puncizott le, mert az "egy fájós lábujj miatt" lemondta a soros címvédését.

A UFC 196-ot március ötödikén, Las Vegasban rendezik, az MGM Grand Garden Arenában, az előmeccsen a női harmatsúlyú bajnok Holly Holm védheti meg címét Miesha Tate ellen.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr988413630

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Greenscape 2016.02.23. 16:38:30

Ezek a buta brazilok torik-zuzzak magukat edzesen, hogy melto ellenfelei legyenek McGregornak.
Aki olyan hulye, hogy a labat tori edzesen egy ilyen fontos meccs elott attol el kellene venni az ovet es ha visszater ujra megkuzdhet erte. Ugy mint John Jones csak o persze mas miatt lett megfosztva a cimetol.
süti beállítások módosítása