TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: Mindenki nyugodjon le a p...-ba! Carlos Condit nem vonul vissza!

2016.02.18. 15:09 td_Emree

4b00eec3f109fb0d62acd6a25db99c51.jpg

Látni fogjuk még ezt az arcot az oktagonban

varsity_blog.gif 

Bevallom, Carlos Conditnak nem szurkoltam sosem különösebben. Kivételes képességeit és az MMA-ban általa elérteket mindig is csodáltam, de valahogy mindig olyan arcokkal került szembe, akiket jobban kedveltem. Ennek ellenére a legutóbbi – Robbie Lawler elleni – bunyóját követően megcsörrent a zsebemben az apró, amikor azt nyilatkozta, hogy megfordult a fejében a visszavonulás gondolata. Tettem ezt úgy, hogy azon a meccsen a bajnoknak szurkoltam, mégis úgy vélem, hogy azt a bunyót, bizony a „Született Gyilkos” nyerte meg.

Azóta nem is nagyon lehetett hallani róla. Talán, hogy megnyugtassák a rajongókat, az UFC vezetői leültek Condittal, hogy megvitassák a jövőjét. Elég nemtörődöm hozzáállás lenne a részükről, ha hagynának egy ilyen tehetséget lelépni, főleg akkor, amikor a Bellator mindent megtesz, hogy elhappolja az UFC-től kissé eltávolodó harcosokat. A megbeszélésről konkrétumok nem szivárogtak ki – még. Nagyjából ott vagyunk, ahol eddig is. Az új-mexikói bunyós a jövőben csakis nagy nevek ellen lépne ketrecbe, akik kihívást tartogatnak számára és borítékolható a nagy médiavisszhang. Szeretne egy visszavágót ez, azonban problémás lehet.

A bibi ott van, hogy a kihívók sorban állnak a váltósúlyban. Nemrég Demian Maia jelentette be, hogy esetleges győzelmét követően címmeccset szeretne kapni. Aztán ott van Tyron Woodley is, aki egyszer már le is győzte Carlost. És, akkor még nem is beszéltük Conor McGregor váltósúlyú terveiről vagy az egyre kevésbé valószínű, de még mindig nem teljesen kizárható visszatéréséről Georges St-Pierrenek.

Zárójelben megjegyzem, hogy a magam részéről nem értem, hogy miközben az UFC tele van mostanában a felesleges visszavágókkal, - Werdum vs Velasquez, Rockhold vs. Weidman – akkor az olyan valóban kesernyés szájízt maguk után hagyó összecsapásokat, mint a Robbie Lawler Carlos Condit derbi volt, miért nem ismétlik meg?

Condit azt mondta hajlandó várni, nem siet sehová. Mondjuk nem is kell, a majd 40 meccses veterán, még mindig csak 31 éves és bőven van kakaó a tankjában. A ring rozsda meg csak a fejekben létezik, ezt Dominick Cruz is megmondta.

Sokkal okosabbak nem lettünk, azonban mindenképpen bizakodásra adhat okot, hogy a közönségszórakoztató bunyóiról híres, váltósúlyú fenomén letett a visszavonulásról. Most már nekünk is csak türelmesnek kell lennünk és kivárni, hogy a mérkőzésszervezők, kit igazolnak le ellene.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr598401052

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Smoka Doc 2016.02.18. 17:32:45

Végre valami jó hír.Nekem viszont nagy kedvencem a srác.Szerintem is Lawler ellen ő volt a jobb.Egyszerűen nem értem hogy adhatták oda Ribbie-nak a győzelmet.Semmilyen szempontól nem volt jobb.Aki meg azt mondja hogy a bajnokot nagyon el kell páholni,annak ajánlom a legutóbbi Klicsko-Fury meccset megtekinteni.Carlos papa volt annyival jobb mint Fury.McGregor váltósúlyú téma meg egy jó vicc.Szerintem dos Anjos is nehéz falat lesz neki.Ami azt illeti nem mernék Conor-ra rakni nagyobb összeget,az biztos.Nemhogy még váltósúly...
süti beállítások módosítása