TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: Bisping és Anderson összebalhézott a nyílt edzésen (videó)

2016.02.13. 12:44 td_interim

andersonbispbahe.jpg

Kapálózás a reflektorfényért.

varsity_blog.gif

Bár az Anderson Silva vs. Michael Bisping főmeccsel támadó UFC Fight Night 84 február 27-én érkezik, a két főszereplő már a héten tartott egy közös nyílt edzést Los Angelesben. Itt aztán a brit hozta is a formáját, és megpróbált valamiféle műsort rittyenteni az unalmas promóciós körből: betámadta Silva interjúját, és mérsékelten felfűtötte a hangulatot egy kis szájalással. Túl nagy drámát nem sikerült fakasztani, sőt, elég ovis lett a végeredmény. 

 

Bisping: Találkozunk Londonban!

 

Silva: Igen, találkozunk! Sok szerencsét, üdvözlöm a családod!

 

B: Ja, sok szerencsét. Hé, most ne szedj Viagrát!

 

S: Neem, nem lesz Viagra! Csak az öklöm lesz az arcodban.

 

B: A sípcsontom lesz a te álladon. Nézd már a szakállad... öreg vagy és lassú.

 

S: Igen, öregebb lettem, de okosabb is! Sokáig voltam bajnok, emlékszel?

 

B: Igen, szteroidokon!

Aztán az angol még tovább folytatta a doppingszeres szurkálódást, és elviccelődött egy kicsit Anderson állítólagos erekciós problémáin – mint ismert, Silva úgy igyekezett kimosakodni a tavalyi Nick Diaz-meccset követő doppingbotrányából, hogy azt mondta, tudtán kívül kerültek a szervezetébe tiltott anyagok, valószínűleg azzal a jelöletlen üvegcsében érkező potencianövelő szerrel, melyet egy barátja hozott neki Thaiföldről. A kaffogás komolytalan volt, viccesnek nem volt elég vicces, mentális előnyhöz a brit ezzel nem jutott.

Bispingnek nem ez volt az első olyan akciója, ahol megpróbált belekötni a brazilba. Néhány héttel ezelőtt twitteren próbált viccelődni Silva kontójára, az Sas kabaré-színvonalú poénokba torkollt.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr918386558

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása