TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: Grand slam: Mayhem Miller meccset kapott, majd hülyét csinált magából, végül még le is csukták

2016.02.12. 17:06 td_interim

jason-miller_1.jpg

Igaz történet.

8_corners_banner_blog.gif 

Régi igazság, hogy Jason „Mayhem” Miller egy külön állatfaj – ez most többszörösen is bizonyítást nyert.

Kezdjük az elején, mert már az is teljesen valószínűtlen: a teljesen dilis, botrányos és önpusztító ex-UFC-bunyós Jason Miller 2012 után újra ketrecbe lép, május 21-én, az olasz Venator FC harmadik gálájának főmeccsén a szintén ex-UFC-s Luke Barnattal csap össze a szervezet középsúlyú bajnoki címéért, Milánóban. Nem hinném, ha nem lenne rá bizonyíték:

img_1439_0.JPG

Ezek szerint az olaszoknak megéri esélyt adni egy ketyegő bombának, hát lelkük rajta, nade most jön az igazi attrakció, figyelj: Mayhem a szerződés aláírása után vígan, egy videóban jelentette be, hogy meccse lesz, Olaszországban, JOSH BARNETT ellen. Igen, a UFC nehézsúlyúja Josh Barnett ellen. 

 

Josh Barnettel bunyózom május 21-én, a Venator FC vagy BC, DC Comics bajnoki címéért, Olaszországban. Josh Barnettel bunyózom Olaszországban, és szét fogom baszni. A catch wrestling semmit sem tud a majom jiu-jitsuhoz képest. Ennek most találtam ki a nevét. Szóval nézz meg az Olaszország FOX-on vagy FOX Olaszországon, vagy verd ki a YouPornra. Pont leszarom. Mayhem Miller a világ vezető kevert harcművésze. Szóval ja, ez egy hivatalos bejelentés, Josh Barnett megbaszhatja magát, és le fogom verni május 21-én. Mayhem Miller teljes gázra kapcsolt.

Luke Barnatt, középsúly. Josh Barnett, nehézsúly. Hasonló a vezetéknév, de azért mégiscsak elég nehéz összekeverni kettejüket, nem igaz? De, és gondoltam is rá, hogy ez csak egy mesteri trollkodás, főleg, hogy Barnett is partnernek mutatkozott az ökörségre: 

 

- Jövök, Josh Barnett, a megegyezésnek vége!

- Jó. Legyen. :(

De nem. Ez sajnos mégsem trollkodás. Mayhem, amikor meglátta, hogy a B.J. Penn.com „nagyon zavarodottnak” titulálta a meccsbejelentős videóját, döbbenten eszmélt. Verd a fejed az asztalba: 

 

Mi a fasz? Azt hittem, Josh ellen írtam alá.

Jézusom. De akkor már duplajézusom: Millert le is csukták. Igaz, ez nem a bunyó keddi bejelentése után történt, hanem közvetlenül előtte, de fordított sorrendben kaptak nyilvánosságot a dolgok. Szóval, múlt vasárnap 15 rendőr és egy K9-es egység vonult ki, hogy letartóztassa Mayhemet, akit bódult állapotban való vezetéssel vádolnak. Hogy miért kellett egy teljes hadosztály? Mert Miller folyamatosan balhézik, és egy alkalommal meg is támadott egy rendőrt. Ilyesmi ezúttal nem történt. A bunyóst/kretént még aznap kiengedték, az ügyet március 7-én tárgyalják. A Venator nem kommentálta az esetet. Mondjuk ezen mit is lehetne már?

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr798384680

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása