TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: Mégis egyből címmeccset kaphat Jose Aldo

2016.02.10. 11:04 td_interim

img_5667a37dc642f.jpg

Szóljon, ha valaki bírja követni a UFC agyműködését.

 varsity_blog.gif

Bár nemrég még úgy tűnt, hiába keményített be Jose Aldo, most fordulni látszik a kocka.

A UFC ex-pehelysúlyú világbajnoka még januárban nyújtott be ultimátumot a világ vezető MMA szervezetének, azzal, hogy a következő mérkőzésén csakis a bajnoki övért hajlandó verekedni – vagy újra Conor McGregorral, és ez esetben nem ragaszkodik ahhoz, hogy címmeccs legyen a dolog. Dana White UFC-elnök nem sokkal később egy interjúban lazán, amolyan „nem baj, Pistike”-módon megsimogatta a brazil fejét, és azzal intézte el a dolgot, hogy Aldo első körben lesérült és visszalépett, második körben 13 másodperc alatt kiütötték, nehéz lenne így eladni egy McGregor-visszavágót. Azt most megint változott a széljárás.

White az ESPN brazil kiadásának nyilatkozott még múlt szerdán, de a hír csak most gyűrűzött be angol nyelvterületre (és rajtuk keresztül ide is). Szóval ezt mondta Dana február harmadikán:

Szeretem Jose Aldót. Ma felhívom, és átbeszéljük, mi számára a következő lépés.

És amikor az ESPN rákérdezett, hogy a beszélgetés egy következő címmeccsről szól-e majd, White egy egyértelmű igennel felelt.

Szóval, ha igaz, Dana és Aldo már egy hete egyezkednek a brazil következő címmeccséről. Mivel McGregor a UFC 196-on egy súlycsoporttal feljebb lép, és megpróbálja elhódítani a 155 fontos bajnoki övet is, egy kicsit zavaros, mi következik számára 145 fonton. A pehelysúlyú öv mindenképpen nála marad, még akkor is, ha a könnyűsúlyú meccsen kikap, a kérdés inkább az, hogy a következő pehelymeccsén a UFC végre lehetőséget ad-e Frankie Edgarnak, és Jose Aldo majd Edgar után küzdhet a címért a Conor vs. Frankie győztesével, vagy az amerikait megint megszopatják, és egyből jön-e a McGregor vs. Aldo 2.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr498378494

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása