TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: A Rizin rámegy a Fedor vs. Wanderleire

2016.02.10. 15:44 td_interim

wandfedor.png

Pride!

8_corners_banner_blog.gif 

Tíz évvel azután, hogy utoljára értelme lett volna, lehet, hogy összehozzák a Fedor Emelianenko vs. Wanderlei Silva meccset.

A Pride-utód Rizin Fighting Federation vezetője, Nobuyuki Sakakibara az orosz Tass.ru oldalnak nyilatkozott a szervezet következő lépéseiről, melyek közt – aligha meglepő módon – szerepel a két veterán potenciális összecsapása is. A párosítás leszervezésének akkor ugranak neki, ha meglesz megfelelő rajongói érdeklődés.

Ebben a hónapban elutazom az Egyesült Államokba, ahol találkozni fogok Wanderlei-jel. Ő olyan harcos, aki nem csak a Rizin számára érdekes, de általánosságban véve az összes küzdősport-rajongónak is. És az a munkánk, hogy teljesítsük a nézőink kívánságait. Ha egy Fedor és Wanderlei Silva közti meccsről beszélünk, azt kell mondjam, megvan ennek a lehetősége is. Ha igazán nagy lesz azok száma, akik megnéznének egy mérkőzést Fedor és Wanderlei Silva közt, törekedni fogunk arra, hogy leszervezzük azt.

Fedor a Rizin bemutatkozó, szilveszteri gáláján tért vissza, és győzte le könnyed TKO-val zöldfülű ellenfelét, Jaideep Singhet. Először úgy tűnt, az orosz legenda már áprilisban ringbe lép, aztán nyárra csúsztatták Emelianenko következő eljövetelét.

Wanderleit egészen január közepéig szerződés kötötte a UFC-hez, melyet végül akkor bontottak fel, amikor Silva visszavonta a szervezetet illető bundavádjait. A bunyós most már mehet, amerre lát, és nyilván oda húzna a szíve, ahol a legtöbb a rajongója, meg ahol rendesen meg is fizetnék – azaz Japánba.

Bár mind Wanderlei, mind Fedor messze van már a csúcsformájától, egy ilyen meccsre biztos, hogy így is sokan befizetnének – és a nyakam rá, hogy nem lenne olyan szánalmas a küzdelem, mint Ken Shamrock és Kimbo Slice viccpárbaján.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr798379360

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása