TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: Eszméletlenül hidegrázós lett a UFC 196 kibővített promója (videó)

2016.02.10. 19:26 td_interim

 

A UFC néhány napja élesítette 196-os gálájának első, igazi promóvideóját, melyről mi is megemlékeztünk – aztán hirtelen törölte is. De csak azért, hogy kirakhassa a teljes verziót: a tegnap esti újratöltéssel az eddig ismert 30 másodperces képsor kapott még fél percnyi anyagot, néhány újabb hangbejátszást a bunyósoktól – és vagy húsz kilóval több feszültséget, pedig annak alapból sem volt híján.

A gálát illető különleges törődés azzal magyarázható, hogy a fő attrakciója egy igazi szupermeccs lesz, a könnyűsúlyú bajnok Rafael dos Anjos és a pehelysúlyú bajnok Conor McGregor közt, az előmeccsén meg a tavaly az egész világot sokkoló Holly Holm lép a ketrecbe, hogy megvédje a Ronda Rouseyról lerúgott harmatsúlyú bajnoki övét Miesha Tate ellen. Szóval nézzük meg ismét, ezúttal a kibővített videót, aztán várjuk nyüszítve az újabb, remélhetőleg egy percnél már hosszabb anyagokat.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr688380118

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása