TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: Jon Jones megint bajba került, de ezt most megússza

2016.02.09. 11:16 td_interim

002_jon_jones_0.jpg 

Bones + autó = probléma.

 army_banner_blog.gif

Jon Jones képtelen kimaradni a balhéból, de ezúttal (is) olcsón megússza a dolgot.

A UFC volt félnehézsúlyú bajnoka január 31-én jogosítvány nélkül vezetett, a rendőrök megállították és megbírságolták. Mindez azért necces, mert az eset négy hónappal Jones próbaidejében járva történt. Az ügy tegnap robbant.

A bunyós sportkarrierje miatt azonban most nem kell aggódni, a történtek nem zavarnak be április 23-i visszatérésébe. A Jones ügyeivel foglalkozó Albuquerque-i Második Bírósági Kerület Törvényszékének szóvivője ugyanis rögtön tegnap azt nyilatkozta, hogy nem veszik elő Bonest próbaidő megsértése miatt. A jogosítvány nélkül vezetés volt olyan kicsit vétség, hogy ne kelljen közbe avatkozniuk, így az intézkedést a bíróság ráhagyta a a feltételes szabadlábra helyezésben illetékes hivatalra. Ők meg egyszerűen hozzácsaptak még három napnyi közmunkát Jones eddigi kötelező közmunkájához, és ezt sem az újabb rendőrségi ügy miatt, hanem azért, mert a bunyós nem értesítette őket a bírságáról.

Jones három pontban követett el szabálysértést: jogosítvány, regisztráció és biztosítás bizonyítéka nélkül vezetett, amikor a rendőrök megállították. Ez teljesen mindennapos vétség, azért fontos, mert Jon Jonesról van szó, és még inkább azért, mert a bunyós vádalkuja miatt tavaly ugyan nem ítélték el bűncselekmény vádjával, és ez a próbaideje lejártával is így maradna, a próbaidő megsértésével viszont bűncselekménnyé változna az ítélet, aminek súlyos következményei lennének. De nem lesznek, legalábbis emiatt a kihágás miatt nem.

Bones tavaly Jones április 26-án áthajtott a piroson, belerohant egy kocsiba, amit egy terhes nő vezetett. A nő a karját törte a balesetben, Jones futva távozott a helyszínről, majd 24 órás bujkálás után feladta magát. Kocsijában marihuánát és pipát találtak.

Tavaly szeptemberben bíróság előtt bűnösnek vallotta magát, így 18 hónapos próbaidőre bocsátották a bunyóst. Jonesnak ez idő alatt jótékonysági munkát kell végeznie és gyerekekkel kell foglalkoznia, összesen 72 alkalommal.

Jones egy pillanatig nem tűnt idegesnek az új rendőrségi ügye miatt, amiről a twittere is tanúskodik, majd miután kiderült, hogy nem sújtják komolyabb büntetéssel, Instagramon is elég kisimultan üzent:

 

Srácok, visszanyertem a józanságom, majdnem öt hónapja józanul élek, boldogan és egészségesebben. Megszabadultam egy csomó olyan embertől, akik nem kellettek volna az életembe, 65 alkalommal beszéltem gyerekek előtt, néhány héten belül világbajnoki címet nyerek, és ti bírságokról beszéltek.

Jones április 23-i, UFC 197-es főmeccse Daniel Cormier ellen nincs veszélyben.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr878373226

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása