TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: Ilyet se láttál még: kiütik – visszadumálja magát – kétszer (aztán végleg kivégzik) (videó)

2016.02.09. 17:16 td_interim

 

 

Végy egy veszíteni képtelen, szájalós harcost meg egy akaratgyenge bírót: az eredmény kész röhej. A fenti videót egy thaiföldi MMA-meccsen lőtték – arrafelé mindent a nemzet sportja, a thai boksz dominál, a kevert szabályrendszert nem is engedik érvényesülni, nehogy elszipkázza a tehetséges muay thaiosokat. Ennek megfelelően bénák a körülmények, és most már azt is tudjuk, hogy a bírók is azok.

Mert hát bénának, sőt, tekintély nélkülinek és fogalmatlannak kell lenni ahhoz, hogy hagyd, hogy egy teljesen tisztán vereséget szenvedő harcos visszadumálhassa magát a meccsbe. Ráadásul kétszer is. A piros nadrágos versenyző először a mérkőzés huszadik másodpercében kap ki, aztán a harmincnyolcadikban, végül 1:24-nél is. Annál kínosabb jelenet MMA-ban, mint amikor az akaratgyenge bíró meghajlik a szájalás előtt, felülírja a döntését (hogy mi??) és újraindítja a meccset, talán csak akkor láttam, amikor a chilifesztiválról érkező, Brown Bomber becenevű nehézsúlyú egy fojtásra összeszarta a ketrecet.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr228376698

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása