TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|BULVÁR: Tyson és Rousey Superbowl-reklámja béna, nézzünk meg egy szenzációs hirdetést McGregorral!

2016.02.09. 15:23 td_interim

 reklamarcok.jpg

Az ír két éve dolgozott a King chips-szel, azóta is azon a videón röhögünk.

8_corners_banner_blog.gif 

Magyar idő szerint vasárnap éjjel ment le az ötvenedik Superbowl, az amerikai focirajongók legnagyobb ünnepe, ahol az est során sugárzott reklámok közt felbukkant egy Mike Tyson-os és egy Ronda Rousey-s is. Egyik sem lett valami jó.

Mike Tyson egy Michael & Son nevű vízvezeték és villanyszerelő, hűtő-fűtő ezermester vállalkozás beugrós kabalafigurája lett. Iron Mike fiát, Amir Tysont alaposan elkalapálják egy bokszmeccsen, a srác a végét járja, amikor hirtelen bepattan a karbantartó ruhába öltözött apja a ringbe, és egyetlen pofonnal kiüti a csúfolódó ellenfelet. Mert hogy a szlogen az, hogy „ha neked nem megy, mi majd megcsináljuk.”  

Ez elég lapos lett, viszont az „így készült”-videót érdemes megnézni, az éneklő-ökörködő Mike legalább tényleg vicces:  

Ronda Rousey a Bud Light reklámjában szerepel, a feminista humorista Amy Schumerrel és a szmokis vígjátékok császárával, Seth Rogennel együtt. Ronda egy baltaarcú biztonsági őr figurát hoz, aki Havasi Bertalan miniszterelnöki sajtós profizmusával hárít el minden kérdést – még a saját főnökétől is. Meh. 

Ezek annyira laposak voltak, hogy feledtetésül muszáj volt visszaásnunk az egyik legviccesebb reklámhoz, amiben bunyós valaha szerepelt: ez az ír King Crisps videója Conor McGregorral, 2014-ből. Nézd meg és nevess hangosan: 

Ez a reklám valami fenomenálisan, hisztérikusan vicces, ilyen elegánsan még soha nem reklámoztak egyetlen kibaszott csipszet sem. McGregornak csak a végén van egy sora, viszont végig tízpontos az alakítása. A szarevő vigyora pedig mindent visz.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr408374414

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása