TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: Megint győzött McGregor

2016.02.08. 10:59 td_interim

111915-ufc-tuf-coach-conor-mcgregor-pi-ch_vresize_1200_675_high_26.jpg

Ezúttal a UFC promóosztályát kényszerítette térdre.

varsity_blog.gif 

Conor McGregor nem bír leszokni a dominálásról: a küzdőtér, a sajtótájékoztatók, az interjúk és a videók után a promóciós poszterek is meghajolni kényszerültek az akarata előtt.

A UFC 196 – akkor még 197 – kampányindító sajtóeseményén McGregor megint rengeteg, roppant szórakoztató szarságot hordott össze, és a soros célpont, könnyűsúlyú bajnok Rafael dos Anjos mellett betalálta a UFC poszterhegesztő osztályát is. Az ír sérelmezte, hogy a plakátokon csak a brazil vállán van ott a bajnoki öv, az övéről hiányzik, és kilátásba helyezte, hogy ellátogat a grafikusokhoz, és a körmükre néz, mert nem végzik megfelelően a munkájukat. McGregor szerint ez egy bajnok-a-bajnok ellen szupermeccs, és ugyanolyan bánásmódot érdemelne, mint anno a Georges St-Pierre vs. B.J. Penn derbi, melynek plakátjain igenis ott volt mindkét legenda vállán az arany, és öles betűkkel ott virított alakjuk felett a SUPERFIGHT felirat. Mindez hiányzott a kérdéses poszterről, mely így nézett ki: 

 ufc_197.jpg

Dana White UFC-elnök McGregor szavaira azt mondta, hogy azért nincs ott az öv, mert most ő a kihívó, ráadásul nem is viszi vásárra a saját övét: ha győz, valóban övé lesz a 155 fontos cím, de ha veszít, megtartja a 145-öset. Úgy tűnt, a dolog ennyivel le is van tudva. Aztán nem sokkal később mégis új verzió érkezett a poszterből: 

cavduu3usaas3q8.jpg

A múlt héten debütáló második verzió már bajnok-a-bajnok ellen szupermeccsként hirdeti az RDA vs. C-Mac-et, és bizony ott virít Conor vállán is a saját öve. White ezt mondta, amikor arról kérdezték, miért gondolta meg magát:

Conor érvei célba találtak. „Ez egy szupermeccs, én vagyok a 145 fontos bajnok. Ő a 155 fontos bajnok. Az én övemet is ábrázolni kellene, még akkor is, ha nem kell megvédenem.” Mire azt mondtam: „Tudod mit? Igazad van, Conor. Rendben, megcsináljuk."

Azóta már kihoztak egy új promóvideót is a gálához, melyben az előmeccsen összecsapó női harmatsúlyú bajnok Holly Holm és Miesha Tate is szerepel – ebben viszont nincs ott Conor vállán az öve, csak RDA-én a sajátja. Mivel ugye csak annak sorsa forog kockán. McGregorról viszont kiírták, hogy ő a pehelysúlyú bajnok, úgyhogy a szupermeccsséget itt is kihangsúlyozták: 

McGregor, ahogy már számtalanszor elmondta – legutóbb épp a nehézsúlyú bajnok Fabricio Werdumöt is becsicskítós MMA Awards-os beszédében – térdre kényszerítette a bunyószakmát.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr988370026

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása