TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|KICKBOX: Jóni Máté kemény munkája junior Muay Thai bajnoki címet ért

2016.02.08. 19:41 td_axl

joni_mate.jpg

Jóni Máté a hétvégi Muay-Thai Amatőr Magyar Bajnokságon junior országos bajnoki címet szerzett, ezzel is gazdagítva a ReGym hétvégi sikeres szereplését a rendezvényen. 

Egy kis részlet a bajnoki mérkőzésről�� #regym #muaythai

Posted by Jóni Máté on Monday, February 8, 2016

 

Emlékszem Mátéra, mikor pár éve kis srácként ott sétált körülöttünk a ring és az öltözők között Debrecenben, vagy akár a Budapesti Fight Code gálákon. Már akkor láttam a szemeiben azt a tüzet és arcán azt a kellő, jó értelemben vett pimasz mosolyt, ami a ringben kell a bunyóhoz, vagyis azt a "vért", ami a különbséget jelenti egy meccsen a győzelemre törő ellenfelek között. Éppen ezért Máté útját azóta is nyomon követem, a kínai túráján és a tavalyi WFC címmeccsén át. A ReGym edzésein fejlődő Máté most hétvégén a Muay-Thai Amatőr Magyar Bajnokságon indult, ahol junior kategóriában súlycsoportjában magyar bajnok lett, ami roppant örömmel tölti el a fiatal harcost: 

Sziasztok, Jóni Máté vagyok, Muaythai illetve K-1 harcos. A hétvégi győzelem fontos volt számomra, hiszen éreztem, hogy kijött a befektetett nehéz edzés munka, illetve kiderült, hogy én lettem a legjobb Muaythai harcos a súlycsoportomban. Az ellenfelem Jakab Máté volt, egy erős, jó kondícióval rendelkező srác, aki rendesen bírta a "pofonokat", de a második menetre már nem bírt kiállni, így KO-val nyertem el a bajnoki címet.

 

Ezen győzelem mellett a tavalyi WFC nemzetközi bajnoki címre a mai napig büszkén gondolok vissza, az első mérkőzésemen egy nagyon szép KO-val búcsúztattam francia ellenfelem, a döntőben pedig egy belga harcos várt, betartottam az utasításokat, és sikerült egyhangú pontozással elhoznom a bajnoki övet Olaszországból.

 

Úgy érzem nagyon jó a kapcsolatom a ReGym-el, Rehák mesterrel, illetve a többi edzővel nagyon kemény munkát végzünk, hogy sikerrel vegyem az akadályokat. Természetesen Apukám nagyon büszke Rám, és támogat, ahogy tud. Sokat köszönhetek a családomnak. Sok terv van a jövőre vonatkozóan, egyelőre az a biztos, hogy folytatjuk a kemény munkát a csapatommal! Szeretnék köszönetet mondani a ReGym-nek, a családomnak, illetve a PlayMax-Team-nek! A csapattársaknak, akik végig szurkolják a mérkőzéseim! Köszönöm! Sziasztok.

.A ReGym és Máté sikerei mellett természetesen gratulálunk minden indulónak és érmet szerző versenyzőnek és klubnak. 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr858371546

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása