TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: Hozd a gyereked és szopasd be a Reebok-ot, avagy Roy Nelson zseniális

2016.02.06. 11:31 td_axl

roy-nelson.jpg

Roy Nelson eddig is nagy farok hírében állt, de most arany, amit alkotott.

Tegnap tartották a hétvégi UFC Fight Night: Hendrick vs Thompson gála nyilvános edzéseit, ahová Roy Jeti Nelson a kisebbik Tarzan Nelson-al jött, vagyis a kis trónkövetelővel hozta le a nyilvános edzést. Ez a megmozdulás már önmagában zseniális húzás, legalábbis az UFC PR-emberei dörzsölhették a markukat, hogy végre valaki kreatívan kihasználja a média felületek adta lehetőséget és mindjárt az első sikertényezővel robbant: végy egy gyereket. És ha még kutyát is fel lehetett volna vinni a tatamira, akkor lett volna teljes a kép, de ezen csoda csomagba Roy belecsempészett egy hatalmas nagy mélyütést is az UFC-nek.

A kis srácon ugyanis nem Reebok póló volt, hanem Nelson szponzora virított rajta. A jelenlegi dressing code szerint ilyen média programon a bunyósok és kísérőik csak Rebook cuccokban lehetnek, na de most aztán kereshetik azt az apró betűs részt, ami erre a helyzetre is kitér. Ha pedig megvágják Nelsont emiatt, akkor az internet népe felkel majd ellenük, mert hát mégis csak egy gyerekről van szó. Akit amúgy a faterja is kihasznált, hogy Dana bácsiékat felhúzza. Mint annak idején, mikor Kimbot a TUF 10-ben elsőre legyalulta. Roy egy farok, de zseniális. 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr668364774

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

papenDED 2016.02.06. 12:03:07

A záró mondat maga a zanzásított lényeg... köce a cikket!;)
süti beállítások módosítása