TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: Menekültellenes magatartás miatt nyomoznak Mariusz Pudzianowski ellen

2016.02.05. 16:02 td_interim

e7cd1a827e4860025192a03184e3ca4b.jpg

Azt vizsgálják, hogy a lengyel gyűlöletbeszédet alkalmazott-e.

 

A volt erősember, jelenlegi KSW nehézsúlyú bunyós és lengyel nemzeti hős Mariusz Pudzianowski januárban a következő posztot tette ki a Facebookra:

Z tym będę czekał na naczepie do UK przed wjazdem na prom z Calais Mariusz Pudzianowski Transport. Na naczepie będzie...

Posted by Mariusz Pudzianowski on Thursday, January 21, 2016

 

Ezzel fogok várakozni az Angliába induló Mariusz Pudzianowski Transport kamionjának rakterében, mielőtt felgurulnánk a Calais-i kompra. A raktérben asszimilációt gyorsító oktatást fogok tartani.

 

U.i.: tegnap letiltották és leszedték azt a 2016. 01. 26-án készített filmet, ami megmutatta, mi történik Angliában, és Franciaországban, mielőtt felszállnánk a Calais-i kompra!

 

Ez a magántulajdon védelméről szól, ami mindenkinek alapvető emberi joga. Ha valaki megtámad, jogod van megvédeni magad, és ha lopáson érsz valakit, akkor igenis jogod van ahhoz, hogy üss, hogy megelőzd a bűncselekményt.

Pudzianowski a bunyózás mellett tulajdonosa egy komoly kamionparknak, cége Angliába is szállít árut, a Calais-i komp igénybe vételével, így szembesültek sofőrei az ottani menekült/migránshelyzettel. A fenti poszt kiverte a biztosítékot a lengyel hatóságoknál, akik nyomoznak, hogy megállapítsák, ez gyűlöletbeszédnek minősül-e. Pudzian most kamionos cége Facebook profilján posztolt hosszas bejegyzést.

Przekaż dalej!W połowie stycznia zamieściłem na facebooku zdjęcie z kijem baseballowym i w ostrych słowach skomentował...

Posted by Mariusz Pudzianowski Transport on Wednesday, February 3, 2016

Csak a lényeg:

Január közepén baseballütős képet posztoltam a Facebookra, és durva szavakkal illettem a bevándorlók erőszakos viselkedését, akik rátámadtak a sofőrjeimre és a kamionjaimra Calaisnál.

 

Ezen a profilon azt írtam, hogy várom azokat a bevándorlókat, akik meg akarják szegni a törvényt azzal, hogy meg akarják rongálni a kamionomat, és be akarnak törni a járműbe. Kiposztoltam néhány videót, amit a Calais-i terminálnál vettem fel. A bíróság most azt vizsgálja, gyűlöletbeszéd volt-e mindez. (…)

 

Ha úgy döntenek, hogy az volt, teljes paranoiában fogok élni. Folyamatosan szemmel fogom tartani a javaimat, és ha valaki betör hozzám, meg fogom védeni azokat. És ugyanez vonatkozik a munkásaimra és a Mariusz Pudzianowski Transport kamionjaira is.

 

Nem szólítok fel senkit nemzet, vallás, stb. elleni gyűlöletre vagy agresszióra. Komoly különbség van az erőszakra való felbujtás és az áldozattá válás megelőzése között.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr918362970

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása