TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: Novemberben tér vissza Ronda Rousey, de az előjelek egészen rémisztőek

2016.02.04. 17:26 td_interim

gettyimages-482683790.jpg

Edmond Tarverdyan edzőről sorra derülnek ki hajmeresztőnél hajmeresztőbb dolgok.

 army_banner_blog.gif

Kezdjük a jó hírrel, azt úgyis nagyon hamar le lehet tudni: Dana White UFC-elnök a Los Angeles-i Big Boy TV-nek azt mondta, Rousey novemberre tervezi a ketrecbe való visszatérést a UFC 196-os Holly Holm vs. Miesha Tate meccs győztese ellen. Mivel a UFC egy novemberi dátummal akar ismét nekifeszülni New Yorknak és a Madison Square Gardennek, logikusnak tűnik, hogy a kettőt összekapcsolják. Ronda az MSG-ben óriási dobás lenne. Eddig tartott a jó hír.

Edmond Tarverdyan, Rousey edzője közben egyre mélyebbre süllyed a szarban. Ronda anyjának első számú ellensége eddigi két balhéról volt ismert. Az egyik az, hogy az örmény az utóbbi évek minden befolyt pénzét elveszítette szerencsejátékon, 700 ezer dolláros adósságba verte saját edzőtermét, a Glendale Fighting Club-ot, és csődöt akart jelenteni. A másik az, hogy a Kaliforniai Atlétikai Bizottság bevonta a sarokengedélyét, mert a férfi hamis adatokat adott meg a pályázati űrlapon. Most az is kiderült, mik voltak azok a hamis adatok, és a sztori tovább erősíti azt a képet, hogy Tarverdyan egy kisstílű gazember.

Tarverdyant 2010-ben letartóztatták kétrendbeli személyazonosság-lopás és egyrendbeli hivatalos személy akadályozásának vádjával. A rendőrök 2010. december 5-én megállította Tarverdyan kocsiját, mert hiányzott az első rendszámtáblája. A kocsit a örmény egyik bokszolója vezette. Amikor a rendőrök azt mondták az utasoknak, hogy szálljanak ki, Tarverdyan ellenkezett, ezért kétszer is sokkolózni kellett. Az edző zsebeit átkutatva a rendőrök egy papírköteget találtak, mely több társadalombiztosítási és hitelkártya számot és PIN kódot tartalmazott.

2011-ben Tarverdyan személyazonosság-lopás vádjait bűncselekményről lefokozták vétségre, és a férfi mindhárom vádnál kijátszotta a „nem tagadom, de nem is erősítem meg”-kártyát. Egy napos börtönbüntetésre ítélték, három év próbaidővel és 30 nap közmunkával. 2013-ban végül eltekintettek a próbaideje fennmaradó részétől.

Ez volt az az eset, melyet Tarverdyan elhallgatott a CSAC sarokengedélyének megpályázásakor. Bónuszlol: a folyamodványon a férfi küzdősportedzői tapasztalatként 100 évet tüntetett fel. Tarverdyan most azt mondta, hogy az űrlapot az örmény népirtás századik évfordulója körül töltötte ki, ez járhatott a fejében, és ezért hibázott. Amúgy 10+ évet szokott megadni tapasztalatként. A kérdéses engedélyt április 2-án pályázta meg, tehát nem a Cat Zingano elleni meccs előtt, ahogy korábban tévesen írtuk.

Tarverdyan engedélyét két héttel ezelőtt vonta vissza a CSAC, a bizottság most megállapította a büntetést is: három hónapos eltiltással sújtják az edzőt, ezen felül ötezer dolláros bírságot is kell fizetnie, melynek egyik felét az adathamisítással érdemelte ki, a másikat azzal, hogy szégyent hozott a bokszra és az MMA-ra.

Nem semmi, mi? De nincs még vége a szarnak, csak most más ügyben folytatjuk a kalandozást. Tarverdyant megkérdezték, hogy milyen lesz a felkészülés Ronda visszatérésére. Kiderült, hogy egyvalami biztos nem lesz az edzőtábor része: az örmény nem fogja megnézetni Rondával a Holly Holm-bunyót.

Nem kell visszanéznie azt a meccset. A mérkőzésnek vége van. Az a fontos, hogy mit csinálunk most. Az én munkám, hogy megnézzem a felvételeket, és mindenemet beleteszem Ronda visszavágójába Holly ellen.

Nem minden bunyós képes visszanézni azt a felvételt, amin teljesen simán agyonverték. Pedig ez lehet az egyik útja annak, hogy – ahogy mondani szokás – szembenézzen a démonaival. Enélkül is lehet sikeres egy visszavágó, de ehhez az edzői részről szakértelem, atom stratégia és jó felkészítés kell. Ezek pedig nem azok dolgok, amikben az örmény eddig olyan jól teljesített volna.

Ronda eddig is kitartott Tarverdyan mellett, és mivel bajban ismerszik meg a jó barát, valószínűleg továbbra is így tesz majd, bármennyire is – immár jogilag is bizonyítottan – csaló és sarlatán ez az ember. Ez pedig rémisztő hír a Rousey-rajongóknak. Necces lesz az a november.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr658360536

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása