TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: Cormier vs. Jones 2: április, Rockhold vs. Weidman 2: június

2016.02.04. 13:41 td_interim

jon-jones-620x350.jpg

Öveket becsatolni, bombavisszavágók jönnek.

varsity_blog.gif 

Dana White UFC-elnök tett egy haknikört a médiában a minap, és elpotyogtatott néhány forró hírmorzsát. Óriási meglepetésekkel nem szolgált, de most nem is ez volt a tét, hanem az, hogy legalább hivatalossá tegyen két nagyágyú visszavágót, amire amúgy már mindenki számított. Tehát:

Daniel Cormier vs. Jon Jones 2, „valószínűleg” április

Ez az, ami tényleg senkit sem lep meg – naná, hogy rögtön DC ellen megy az eltiltásából visszatérő Jon Jones, hogy visszaszerezze azt a félnehézsúlyú bajnoki övet, amit a ketrecben sohasem veszített el. Hallgatólagosan április 23-ra, a Madison Square Gardenbe szánták a párosítást, de ennek keresztbe tett, hogy New York állam megint leszavazta a profi MMA legalizálását. A hónap maradt, gála még nincs, egyelőre, ha lehet hinni a pletykáknak, a kaliforniai Anaheim Honda Center lehet a befutó aréna.

Luke Rockhold vs. Chris Weidman 2, UFC 199, június

Pontos dátum/helyszín itt sincs még. A középsúlyú bajnoki címet Weidman derekáról TKO-val leverő Rockhold korábban azt mondta, nagyon szívesen bunyózna a UFC 198-on és a 200-on is, csak a 199-esen ne kelljen, mert az elől úgyis elszipkáz majd minden figyelmet a 200-as rendezvény. Reménykedő Rockhold rettentő rémesen ráfaragott.

Egyelőre ennyi, mivel is zárhatnánk a posztot, mint:

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr508359348

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása