TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: Cserejátékosok előre: itt a Hendricks vs. Thompson visszaszámlálás-videó

2016.02.03. 10:47 td_interim

 montagem-ufc2.jpg

Ennél klasszikusabb ellentétpár nem létezik.

varsity_blog.gif 

Amikor a UFC 196 a főmeccs mindkét résztvevőjének lesérülése miatt komoly torpedót kapott, a szervezet vezetői úgy mentették a menthetőt, hogy a kevésbé eladható előmeccset buktatták feljebb a kártyán, a gálát pedig pay-per-viewról lefokozták sima, ingyenes Fight Nighttá. Így aztán különösebb panaszunk nem is lehet, a hétvégén a Johny Hendricks és Stephen Thompson főszereplésével a érkező rendezvény tévés gálának azért elég jó. Fizetni meg úgyse fizetett volna érte senki, lol.

A buli azért becsülettel megkapta a maga Countdown-videóját, alább húsz percben hangolhatunk az abszolút, de tényleg minden ízében klasszikus szembenállásra: jön a loncsoshajú, kopaszodó, bagórágó, tömzsi, és folyton súlyproblémákkal küzdő birkózó, meg a nyúlánk, szoboralkatú, sima bőrű és mosolygós karatéka. Nézd meg, hogyan húzott a UFC a karfiolfülre egy osst: 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr468356146

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása