TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: Buchinger „Buki” Iván márciusban védhet címet

2016.02.02. 18:41 td_axl

Az M-1 Global pehelysúlyú királya hamarosan visszatér.

Buki tavaly októberben karrierje egyik legkeményebb ellenfelével találkozott Mansour “Tarzan” Barnaoui ellenében. Mansour a szervezet könnyűsúlyú bajnokaként érkezett kvázi címegyesítésre Buki ellen, vagyis az M-1 lejátszotta a McGregor vs RDA meccset otthoni pályán. Így nagyjából érzitek, hogy mekkora bunyót tolt Buki, amit végül agyhangú pontozással megnyert. Szokás szerint lassan melegedett be azon a meccsen is Iván, de végül felőrölte Mansourt, aki szinte tanácstalanná vált az utolsó menetekre a folyamatos szubkísérletek viharában, amit Buki rázúdított.

A szlovákiai magyar bajnok elég hosszú felkészülésen volt túl ezen meccs előtt, de nem sokat pihent otthon, utazott is hamarosan vissza csapattársa Daniel Weichel felkészülésének támogatására Frankfurtba, az MMA Spirit csapatához. Közben az M-1 Global pedig kifejezte Buki és az MMA Spirit irányába, hogy roppant elégedettek bajnokukkal, új szerződést kínáltak, amit Iván alá is írt. Noha több megkeresés is befutott Bukihoz az UFC-től, de Iván szerint az oroszok minden esetben korrektek voltak az elmúlt években, nagyszerű a közös munka, így semmi sem indokolja a váltását. Tekintve az UFC manapság mutatott HR-politikáját, ezt személy szerint meg is tudom érteni, bármennyire is a „nagy” UFC-ről van szó.

És hogy Buki aktív bajnok maradhasson, hiszen szerencsére sérülés sem hátráltatja őt, március környékére ígérték neki a következő címvédés lehetőségét. A lehetséges ellenfélről csak pletykák vannak, valószínűleg ismét egy veszélyes orosz ellen láthatjuk őt, a következő hetekben minden kiderül. Továbbra is WAAR Buki!

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr758353748

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása