TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|BULVÁR: „Ő az ördög maga, csapjon bele a villám!”

2016.02.01. 15:24 td_interim

 image71-660x370.jpeg

Zúdul a vallásos trash talk Conor McGregor fejére.

 army_banner_blog.gif

A UFC pehelysúlyú bajnok Conor McGregornak már nem csak a bunyó, de a vallás világában is vannak ellenségei. Ez mondjuk nem csoda: az ír hírhedt TMZ-interjújában azt mondta, simán leverné még Jézust is, ha vele kerülne szembe a ringben. Ezen aztán nemrég finomított valamelyest, amikor azt mondta, ő és Jézus amúgy rendben vannak, mert „az istenek elismerik az isteneket.”

Ezekre a kijelentésekre sok vallásos harcos ráugrott, élükön McGregor UFC 196-os ellenfelével, a könnyűsúlyú bajnok Rafael dos Anjosszal, de a riválisok általában megelégszenek azzal, hogy letökfejezik az írt. A UFC 145 fontos csecsenje, Zubaira Tukhugov viszont tovább ment, szerinte Conor = Sátán.

Ő az ördög maga. Ő meg a tetoválásai pokoliak. Elegem van már belőle. (…) Nagyon kényelmetlenül érzem magam miatta, mert sérti Isát (Jézus arabul), a prófétánkat. Hogy is lehetne őt tisztelni, és pláne drukkolni neki?! Főleg a muszlimoknak. Ha megsért egy prófétát, meg kell érte büntetni. Fáj, ahogy viselkedik, azért mondom. Hogy lehet tisztelni és szeretni ilyen embereket? Amúgy nem irigylem vagy gyűlölöm, csak mert bajnok.

De ez még mind semmi, Conor híre elért az MMA-val semmilyen kapcsolatot nem ápoló vallási közösségekig is. Az alábbi videón egy keresztény prédikátor tolja túl a biciklit, és fohászkodik üvöltve Conor haláláért:

 

Imádkozni fogok, hogy Isten lesújtson és megölje ezt a fickót. Tudjátok, miért? Conor McGregornak hívják, ő a UFC pehelysúlyú bajnoka, vagy valami ilyesmi, most nagyon megy neki, mindenkit kiüt. De nemrég azt mondta: ha Jézus állna velem szemben a ringben, őt is kiütném. Aztán, amikor szembesítették, hogy „emlékszel, mit mondtál, hogy megvernéd Jézust?” arra azt felelte: én és Jézus jóban vagyunk, tudod, miért? Mert az istenek elismerik az isteneket. Az a fickó egy UFC-harcos, az a fickó SEMMI!

 

A fejébe szállt a pénze és a büszkesége, de minél magasabbra törnek, annál nagyobbat zuhannak. Gondoljatok arra a másik UFC-bajnokra, akit mindenki szeretett még három-négy hónapja, Ronda Rouseyra, mindenki vele volt, csak Ronda, Ronda, Ronda. Amikor veszített, mindenki, aki mellette állt, ellene fordult: „tudtam, tudtam!” Így működik a világ, ilyenek a világi barátok.

 

(…) Imádkozni fogok, hogy Isten sújtson le a villámával arra a fickóra. Hogy mindenki, aki csak egy kicsit is hisz a Biblia tanításának, tudja, hogy Isten volt, Jézus volt az, aki lesújtott rá. (…) Ő egy gonosz ember, és ha nézed a meccseit, és a rajongója vagy, és kereszténynek neved magad, akkor szégyelld magad!

A borítékolható válasz és a várható következmények miatt őszintén remélem, hogy azt azért senki sem fogja megkérdezni McGregortól, hogy „és Mohamedet lenyomnád-e?”

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr138345088

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Greenscape 2016.02.01. 18:22:38

Ez kell Conornak leginkabb a megnagyobb felhajtas. A sok idiota hivo most veszi majd a ppv ticketeket, hogy lassa az antikrisztust elverezni. Azert annyi esze lesz, hogy ne hergelje tul oket, de a nezettsegnek azert jot tegyen. Lehetett latni a legutobbi sajtotajekoztaton is, hogy manipulalta a kozonseget. Egy zseni a gyerek es ha 2-3 evig veretlen tud maradni akkor tenyleg rola fog szolni minden. Azt azert nem hiszem, hogy a UFC-bol veretlenul fog visszavonulni, de remelem nem valtja apropenzre a nevet mint Roy Jones meg par hasonlo fenykoraban fantasztikus bunyos.
süti beállítások módosítása