TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|BOX: Roach sem mentette meg Pascalt a Kovalev megsemmisítéstől

2016.01.31. 16:53 td_axl

pascal-kovalev.jpg

Kovalev és Rumble terrorizálja a félnehézsúlyt a ringben és a ketrecben. Roach sem tud csodát tenni. 

Ma hajnalban a félnehézsúlyú WBO, IBF és WBA címek voltak terítéken Kanadában, Jean Pascal hazájában, és ennyi előnyt lehet csak felmutatni Pascal esetében, mikor Sergey Kovalev ellen ment övvadászatra. Ismét, mert hát 10 hónapja ezt már megpróbálta, de elég kevés sikerrel, akkor Kovalev játszi könnyedséggel pihentette őt TKO-val. Így nem volt teljesen indokolt ismételten ez a párosítás, de még mindig könnyebb volt tető alá hozni ezt a bunyót, mint egy Stevenson elleni címegyesítést, vagy az Andre Ward elleni megaderbit. Bár ez már körvonalazódik is a láthatáron, állítólag Kovalev még idén összecsaphat vele, és akkor nehezebb dolga lesz már, mint most másodjára Pascal ellen. 

A teljes Kovalev vs Pascal 2 meccs

Mert Jean a ritmust csak kereste, már az első menetben lement. Ugyan nem számoltak rá, holott ezt kellett volna, de az összképen ez mit sem változtatott: Kovalev túl nagy falat Pascal számára. Minél több menet telt el, ez annál szembetűnőbb volt, egyedül a harmadik menetben tudott Pascal mutatni valamit. Roach mester meg hiába próbált a felkészülés során Pascal új edzőjeként új mozgást és a bal kéz hangsúlyosabbá válását felépíteni, csak alkudozni tudott, hogy mikor legyen már vége a bunyónak. Már a hatodik végén bedobta volna a törülközőt, de erre végül csak a hetedik után került sor, egy teljesen egyoldalú meccs eredményeképpen.

Kovalev vs Stevenson balhé | totaldamage.hu

Sergey Kovalev és Adonis " Superman " Stevenson balhé a hajnali Kovalev vs Pascal 2 gálán. Az első komolyabb lépést megtették egy félnehézsúlyú megaderbire, de elég ennyi az HBO vs Showtime háborúban?

Posted by totaldamage.hu on Sunday, January 31, 2016

Kovalev és Stevenson balhézik

Csóri Pascalt nem csak a meccsen alázták, Kovalev még ekézte kicsit a bunyó után, az eredményhirdetés előtt pedig még Adonis Stevenson is megjelent a ringen, miután Kovalev bekóstolta egy "Chickenson" jelzővel, miszerint ő hiába akarja, nem áll ki ellene a lineális bajnok Adonis. A nagy emberkedés közepette mindenki pont leszarta az otthon kikapó Pascalt. A nehézsúly után a felnehéz is szépen pezsegni kezdett...

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr628338198

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása