TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: Dana szerint Aldo bekaphatja

2016.01.30. 15:22 td_axl

aldo-mcgregor.jpg

Mindenkinek jár a visszavágó, kivéve, ha Conorról van szó.

BJ Penn mehetett Edgar ellen ismét, Velasquez mehetett Dos Santos vagy Werdum ellen ismét, Rousey mehet Holm ellen, amikor úgy gondolja majd és a sort lehetne folytatni. Aldo is úgy gondolta, hogy 10 évnyi uralkodás után az UFC történetének talán legnagyobb visszavágóját csuklóból megkapja. Nem.

A lapok ugyanis Conornál vannak. Lassan át is lehetne keresztelni az UFC-t CFC-re(Conor Fighting Championship), legalábbis az első vereségéig ezt a hypeot McGregor fullosra fogja járatni, Danaáék pedig mindenre bólintani fognak, ami még kicsit is racionális és mocskos sok zsetont hoz. Igazából ellenkezni , magukra haragítani Conort addig felesleges, így jöhetett köhögés nélkül a Dos Anjos elleni címmeccs, ezzel együtt pedig a pehelysúlyban egy vákum. Mert Conor azt a címet nem valószínű, hogy idén megvédi, Aldo meg csak címért hajlandó bunyózni, vagy Conor ellen. Ha nem Conor-ról lenne szó, ezt meg is kapná, vagyis a tiszteletet az UFC-től, amit szerinte megérdemelne, ahogy mindenki más is megkapta eddig. Nevezhetjük ezt szokásjognak is, a lényeg, hogy Dana térfelet választott. És gondolhatjátok, hogy nem a brazil kispadra ült. 

Aldo ultimátumára egy velős és kőszárazon bekaphatod lényegű válasz jött a kopasztól:

Az Aldo vs. McGregor párosítás elsőre Aldo sérülése miatt nem jött létre, ő mondta le a küzdelmet. A második nekifutásra 13 másodpercig tartott a küzdelem. Nehéz lenne ennek tükrében újra megrendezni ezt a párosítást. 

Magyarul: én megmondtam neked tavaly nyáron, hogy sérülten is állj ki Conor ellen, te okoskodtál, most pihengessél José. A pénz az erősebbik kutya, ezt tudtuk eddig is, nincs barátság. Üdv Dana földjén. 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr738332486

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása