TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: Aldo bekeményít: csakis címmeccs jöhet – vagy McGregor újra, akár cím nélkül

2016.01.28. 11:01 td_interim

jose-aldo.png 

A volt bajnok Instagramon üzent a UFC vezetőinek.

varsity_blog.gif 

Jose Aldo UFC 194-es, Conor McGregortól elszenvedett veresége után háttérbe vonult. Nem tűnt el teljesen, mint Ronda Rousey: folyamatosan kommunikált a rajongókkal, és különösen felpörgette az Instagramját edzős képekkel és videókkal, ezzel is azt üzenve: a 13 másodperces KO-vereséggel sem dőlt össze a világ. Interjúkat azonban csak az otthoni, brazil lapoknak adott. Tegnap végre előállt a farbával: a képmegosztó oldalon benyújtotta a követeléseit a UFC vezetőinek.

Fala galera, estava quieto até agora porque da maneira que a luta aconteceu eu já estava me preparando nos treinos pois tinha certeza que teria a revanche imediata. Porém Acho que me enganei. Então queria deixar bem claro para o @UFC que não aceito nenhuma luta que não seja pelo cinturão, por tudo que eu fiz nesses 8 anos , por tudo que eu aceitei e pela forma que a luta acabou. A única exceção seria uma luta a qualquer momento, em qualquer lugar e já que ele está com medo de me devolver o cinturão, não precisa ser pelo cinturão...@thenotoriousmma Espero que que vocês também cumpram a palavra de vocês @danawhiteufc @lorenzofertitta pois ainda acredito na empresa que trabalho. #rematch Hi everyone, i was quiet for a while because i was waiting for my rematch based on how the fight Went down, in fact I was already training for it, but apparently I was wrong. So I wanted to make something clear to UFC: for everything I have done, everything I have accepted and mostly how the fight ended, I will not accept any other fight other than a title shot . My only exception would be fighting thenotorious , at any time, anywhere , and once that he is afraid and knows that I'm gonna win .... Doesn't have to be title fight against him. Keep my belt, but I wanna whoop ur ass anywhere. @danawhite @lorenzofertitta @ufc keep ur word. I still believe in the company that I work for. #rematch

josealdojunioroficial (@josealdojunioroficial) által közzétett fénykép,

 

Hello mindenki, egy ideig csendben voltam, mert a visszavágómra vártam, amiatt, ahogy a meccs véget ért – ami azt illeti, már el is kezdtem edzeni rá, de úgy tűnik, tévedtem. Szóval, valamit tisztázni akarok a UFC-vel: mindenért, amit értük tettem, mindenért, amit elfogadtam, és különösen azért, ahogy a bunyó véget ért, most semmilyen más ajánlatot nem fogadok el, csakis egy címmeccset. Az egyetlen kivételt a Notorious-szal tenném, kiállnék vele bárhol, bármikor, és mivel fél tőlem, és tudja, hogy nyerni fogok... ellene nem kell címmeccsnek lennie. Tartsd meg az övemet, de el akarlak verni, bárhol. Dana White, Lorenzo Fertitta, UFC: tartsátok be a szavatokat. Még mindig hiszek a cégben, aminek dolgozok. #visszavágó

Aldo a hónap elején nyilatkozott a brazil Portal do Vale Tudo-nak, ahol elmondta, a McGregor-meccs után Dana White UFC-igazgató azt közölte vele, hogy következő lépésként meg kell küzdenie Frankie Edgarral a pehelysúly első számú kihívói pozíciójáért. Ezt nem csak Aldo tartja elfogadhatatlannak, Edgarnak is teljesen kivan már a töke a dolgok alakulásával: ő is kizárólag a bajnoki övért verekedne, azonnal. Akármelyikük is kapja meg a lehetőséget, várniuk kell, mert McGregor márciusban, a UFC 197 főmeccsén Rafael dos Anjossal csap össze, a könnyűsúly bajnoki címéért, hogy ő legyen az első a szervezetnél, aki egyszerre birtokolja két kategória övét is.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr428325874

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Greenscape 2016.01.28. 15:27:32

A UFC vezetoit csak a penz es a hirnev foglalkoztatja. Aldo egy alomvilagban el ha azt hiszi, hogy valamit is el tud erni a "mindenért, amit értük tettem" lelki dumaval. Az egykori p4p elso 10 evig veretlen bajnokot egybol a szonyeg ala sepertek ahogy jott Conor es hozta a ppv rekordokat.
Es igy lesz ez mindenkivel. Ha a nagyszaju McGregort elveri valaki es az emberek csalodnak benne megy majd a levesbe o is.
Csak meg kell nezni mi volt John Jones eseteben. Szarba kerult a sajat hulyesege miatt a UFC meg azonnal kihatralt nehogy csokkenjen a nepszeruseguk. Ahogy rendezodtek a dolgai es a kozonseg feldolgozta a tortenteket lassan vissza szivarogtattak es mar megint o a top p4p is.
Egy igazi penzehes banda a UFC vezetosege aki szo szerint kifacsarja az utolso centet is a harcosaibol.

TommyFCIM 2016.02.02. 16:04:59

@Greenscape: Ez igy működik amerikaba. Csak a pénz, és az eladhatóság számít.

Greenscape 2016.02.05. 00:07:55

@TommyFCIM: Aztan ha Conor (ahogy mondja)tenyleg verhetetlen lesz par ev mulva miutan kiforgatta a gatyajukbol is Dana-ekat megkoronaztatja magat es atveszi a hatalmat a UFC felett :D :D
süti beállítások módosítása