TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|BULVÁR: Condit rögtön a Lawler-meccs után ment jogsifotót csináltatni, olyan is lett

2016.01.27. 17:44 td_interim

20140313124835_5d3_4069.JPG 

Kattints és láss.

8_corners_banner_blog.gif 

Ki merem jelenteni, hogy mostantól Carlos Condit lesz a közúti ellenőrzések császára.

A Natural Born Killer rögtön január másodikán megvívta az év meccsét a váltósúlyú bajnok Robbie Lawlerrel, és bár vitatható pontozással vereséget szenvedett, a rajongók sohasem fogják elfelejteni ketrecben nyújtott elképesztő teljesítményét. A rendőrök pedig új jogosítványát fogják mindörökre megőrizni az emlékezetükben, mert ilyen lett:

When you have to take a new drivers license photo three days after a fight with Lawler... #SpaceMonkey

Carlos Condit (@carlos_condit) által közzétett fénykép,

 

Conditnak lejárt a jogsija, és a UFC 195 öt menetes háborúja után csupán három nappal muszáj volt újat csináltatnia – ennek köszönhető az az istenes mokka, ami mostantól még jó darabig sok örömteli percet és várhatóan legalább annyi magyarázkodással töltött pillanatot fog okozni a bunyósnak.

A fenti képet, mint látszik, Carlos maga tette ki az Instagramjára, de az internet persze egyből felpörgött, és egy lépésben végig vitte a játékot. A rajongók megcsinálták Rory MacDonald poszt-Lawler jogosítványát is.

roryjogsi.png 

Ezt meg már úgysem lehet fokozni.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr348323080

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása