TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|BRAIN: Így válts toló rúgásból kivégzésbe!

2016.01.26. 18:55 td_interim

 

A K-1/Bellator/KSW-veterán Peter Graham a fenti videóban azt mutatja meg, hogyan lehet igazán kimaxolni a toló rúgásban rejlő lehetőségeket. Egy jó ütemben leadott toló rúgás megakasztja az ellenfél támadását, és kibillenti őt az egyensúlyából – de a történetnek nem kell itt véget érnie. Graham nem helyet akar csinálni magának ezzel a technikával, az ő felfogásában ez a rúgás egy gyors és végzetes kombináció első lépése.

Kezdésként Graham el akarja tüntetni ellenfele magas fedezékét. Ezt a videón úgy oldja meg, hogy a toló rúgás előtt csípőmagasságig emeli, „megmutatja” a térdét – arra számítva, hogy a rivális test-támadástól tartva lejjebb kapja a kezeit, és feltárul a feje. A gyomorba csapódó rúgásból aztán azonnal tovább lendülve érkezik Graham a köríves rúgása vagy a könyököse az immár szabad célpontra a fejen. És – mint Graham mondja – remélhetőleg ezzel be is fejeződik a küzdelem.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr338318100

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása