TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: Az MMA felé tart Buakaw

2016.01.13. 16:23 td_interim

11828750_1087854017921268_4911261101509444151_n.jpg

Még idén debütálhat kevert szabályrendszerben a világ legnépszerűbb thai bokszolója.

army_banner_blog.gif

Különleges gála volt a hétvégi Kunlun Fight 36 Buakaw Banchameknek. Nem a győzelme miatt – az, bár klassz volt, elég egyoldalú is – hanem azért, mert bejelentette, hogy MMA-ban is küzdeni fog a szervezetnél. Ráadásul egy visszavágó mérkőzésen.

Miután Buakaw pontozással legyőzte Liu Hainant, nem más lépett be a ringbe, mint a „kiüthetetlen” "shaolin" kickboxer, Yi Long, akit Banchamek tavaly nyáron, a Wu Lin Feng 2015-ös világbajnokságán nyomott le. Kína büszkesége kihívta a thai bunyóst azzal, hogy a visszavágót kevert szabályrendszerben szeretné megvívni. Buakaw pedig rábólintott.

Eddig ennyi történt – hogy valóban összejön-e, az a jövő zenéje, az időpontról sincs még semmi, és azt sem tudni, hogy ez egyszeri kirándulás lenne-e Buakawnak, vagy számíthatnánk-e a jövőben további MMA-meccsekre.

Banchamekről tavaly szabadultak ki olyan képek, melyeken jiu-jitsu technikákat gyakorol. Ez még nem jelent semmit, de mostanában valóban trenddé vált, hogy a legjobb kick-boxolók kipróbálják magukat a földön is. A Glory nehézsúlyú világbajnok Rico Verhoeven már be is mutatkozott az RXF-ben, első menetes TKO-győzelemmel, Andy Souwer ugyanígy tudta le MMA-debütjét szilveszterkor, a Rizinben. A Glory könnyűsúlyú királya, Robin van Roosmalen pedig épp most írt alá az FFC 22-re. Szóval ebből a Buakaw-MMA sztoriból valószínűleg lesz valami.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr138268674

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása