TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: Fedorék bemértek a holnapi Rizin küzdelmekre

2015.12.30. 16:17 td_axl

fedor_singh.jpg

A tegnapi első felvonás után holnap érkezik a Rizin évadzáró gála második köre, melynek főmérkőzésén Fedor Emelianenko ismét kötelek közé lép. 

A tegnapi Rizin személy szerint nekem több ponton is az egykori Pride Fc gáláinak hangulatát idézte. Lehet, hogy csupán az ünnepek közelsége teszi ezt, melyhez pár évvel ezelőtt még a K-1, vagy Pride Fc tornák társultak, az agyam hátsó zugaiból pedig ezek az érzések törnek fel. Vagy ahogy a köteleket markoló harcosok kezeit ütögetik kintről a szervezők, na meg a megannyi KO... Egyszerűen más csomag, mint az UFC, vagy a Bellator, valami, amivel személy szerint én sokkal jobban tudok azonosulni. 

Mérlegeltek a harcosok

Szóval tegnapi gála nehézsúlyú tornáinak továbbjutói csapnak össze holnap, ezen kívül pedig pár szupermeccs érkezik. Jerome Le Banner sérülése miatt az elnyűhetetlen Peter Aerts ugrik be, sokadjára megmentve így egy rendezvényt, Maruto szumósztár ellen MMA szabályrendszerben. Pár freak show felvonást sem úszunk meg, Gabi Garcia és Lei'd Tapa meccse kapcsán lövésem sincs, hogy mit lehet várni. Bob Sapp és Akebono némi műbalhét generált a mázsálás után, de ettől még nem nőtt számottevően az érdeklődésem a küzdelmük iránt. Andy Souwer viszont annál inkább, a holland kickboxer a Glory kereten kívül rekedve bunyózik Japánban. 

A mai #Rizin gála nehézsúlyú tornáján egyik mérkőzés sem ment végig, brutál kitüséek voltak. December 31-én folytatás a győztesekkel, vagyis a félnehézből lett nehézfiúkkal. #mma #ko #tournament Muhammed Lawal def Brett McDermott KO/TKO, 9:10 R1T. Aukštuolis def Bruno Cappelozza KO/TKO, 4:32 R1Vadim Nemkov def Goran Reljić KO/TKO, 2:58 R1Jiří Procházka def Satoshi Ishii KO/TKO, 1:36 R1

Posted by totaldamage.hu on Tuesday, December 29, 2015

A tegnapi Rizin nehézsúlyú torna kiütései

Na és persze itt van Fedor Emelianenko és Singh Jaideep mérkőzése, többek között erről is olvashattátok Bronson gondolatait tegnap. Jaideep magassága és karjainak hosszúsága elsőre egészen "félelmetes" Fedor mellett, bár láttunk már pár ilyen ellenfelet az orosszal szemben. Holnap délelőtt jönnek a meccsek, csatlakozz a TD|LIVE Facebook csoporthoz, oda pakoljuk majd a stream elérhetőséget. 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr848212720

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása