TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MOVIE: Januárra csúszik a Creed: Apolló fia hazai bemutatása

2015.12.22. 12:00 td_axl

 creed.jpg

Már egy ideje spanolunk Titeket a Rocky sorozat spin-off Creed előzeteseivel, de még várnunk kell a magyarországi bemutatóra. 

Pedig már november végén megindult az USA-ban a film vetítése, ami az eddigi visszajelzések szerint nagyon korrektre sikeredett. Amennyiben ez a Rocky-saga lezárása, akkor méltó erre a célra, ilyen hangok jönnek, pár kisebb díjat el is nyert máris az alkotás.  Michael B. Jordan főszereplésével készült a film, aki Apollo Creed fiát alakítja a filmben, Sylvester Stallone is visszatér Balboa szerepében, aki az ifjú Creed srácot készíti élete egyik legnagyobb küzdelmére, valamint a testét emésztő kór ellen is harcolnia kell A kinti hírek szerint most Sly versenyben lehet az Oscar-ért ís, amit a Rocky filmekben nyújtott alakításaiért kaphat. 

Michael B. Jordan komolyan vette a forgatások elvárásait

Úgy tűnt pár hónapja, hogy a Creed hazai bemutatója akár el is maradhat, tekintve, hogy elég magas licence díjakt mellett lehet vetíteni, és itthon viszonylag szűk kör menne el rá, de végül úgy fest, hogy januárban megkapjuk mi is a filmet itthon. Remélhetőleg minél több moziban! 

 

TDMG iPhone CaseHolnap délutántól elérhető a boltban és online is. Örülünk Vincent?

Posted by TDMG on Monday, December 21, 2015

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr738191468

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása