TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MOVIE: Rocky Marciano életét bemutató film érkezik hamarosan

2015.12.19. 15:52 td_axl

marciano.jpg

Amire már rég vártunk bokszberkekben, az most végre megvalósulni látszik. Rocky Marciano életéről is megemlékeznek egy Hollywood-i filmben.  

army_banner_blog.gifItt van nekünk az Ali (Muhammad Ali = Will Smith), A harcos (Mickey Ward = Mark Wahlberg), vagy mondjuk A remény bajnoka ( James Braddock = Russel Crowe), az elmúlt évek ökölvívó legendák életét feldolgozó filmek közül pár alkotás. Az Ali nem mindenkinek nyerte el a tetszését, de kétségtelenül jól hajtottak az eredetiségre a filmben. Ha már Ali filmet kapott, akkor Rocky Marciano is megérdemli ezt a fajta elismerést és tisztelgést. Na meg persze azt a várható bevételt, amit generálna egy ilyen alkotást. 

Nem meglepetés hát, számunkra meg nagy öröm végre, hogy a Variety bejelentette: filmre viszik a veretlen nehézsúlyú ökölvívó legenda életét. Az alkotás az Undefeated: The Rocky Marciano Story címet viseli majd, Rocky szerepét pedig Jeremy Renner játssza majd. Rennert leginkább az Avengers franchise-ból ismeri a nagyközönség, abban Hawkeye szerepét alakítja. 

A film Rocky életét egészen gyerekkorától követi majd végig, egészen tragikus haláláig bezáródóan, mikor is 1969-ben repülőszerencsétlenségben elhunyt. Természetesen a hangsúly az ökölvívó legenda ringbeli dominanciáján lesz majd, olyan mérkőzéseket felelevenítve, mint a Joe Louis, Jersey Joe Walcott, Roland La Starza vagy Ezzard Charles ütközeteket. Marciano az egyedüli nehézsúlyú ökölvívó, aki 49-0, azaz hibátlan mérleggel hagyta hátra a ringet. Ugyan nem nehézsúlyúként, de Mayweather is elérte ezt a makulátlanságot szeptemberben, mikor Andre Bertot verte. 

Jeremy Renner

Jeremy Renner már játszott pár fizikálisan kemény felépítést igényló szerepet, de ez a film kemény kihívásnak ígérkezik számára. A testfelépítése nagyon hasonló Marciano-hoz, viszont fordított alapállású a küzdősport hátterét tekintve, amit hátra kell hagynia Rocky megszemélyesítése során. Már idén elkezdik az film forgatásának előkészületeit, a megjelenésről pontos infó egyelőre nincs. Várós ettől függetlenül. 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr838184558

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

blaubner 2015.12.22. 08:48:18

Azert mashonnan is ismert: pl. bombak foldje, utolso ket mission impossible...
süti beállítások módosítása