TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: Fedor: az Utolsó Császár visszatér (videó)

2015.12.16. 16:15 td_interim

lastemperor-ep.jpg

Félórás promóval hangolhatsz a K.E.CS.K.E. szilveszteri viszontlátására.

 

Még mindig fogalmunk sincs, kivel bunyózik Szilveszter este a Rizin FF-ben az MMA-hoz három év szünet után visszatérő Fedor Emelianenko, de hogy bunyózni fog, ez elvileg garantált. Ezért most a Pride-utódszervezet első gálájának amerikai közvetítési jogait birtokló Spike TV összerakott egy félórás videót minden idők egyik legjobb harcosáról.

Ebben a múlt dicsőségének felidézése mellett a visszatérést előkészítő edzőtáborba is betekintést nyerünk. A képminőség nem az igazi, mert a videó a Spike hivatalos oldalán egyelőre csak az U.S.A.-ban elérhető, a youtubeos feltöltés meg kalózakció. A feliratok kisilabizálásához ezért rendesen mereszteni kell az embernek a szemét, de megéri, klassz lett a felszopó. Csekk: 

Egyébként Fedor azt mondja, ő már egy ideje pontosan tudja, ki lesz az ellenfele, és speciálisan rá is hegyezi a felkészülését – csak a Rizin még húzza az agyunkat a hivatalos bejelentésig. A gáláig alig két hét van hátra.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr18176778

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása