TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MAGYAR: Beugrósból meglepetésember – interjú Bódi Ádámmal

2015.12.09. 17:18 td_interim

12238171_922906207788726_8382723544478053488_o.jpg

A Zen Mushin Do-s Bódi Ádám nemrég súlycsoportot váltott: könnyűből lement pehelybe. Az extra fogyasztás kifizetődőnek bizonyult, Bódi rögtön meg is nyerte az HFC 11 66 kilós négyestornáját, így a szervezet szombati, tizenkettedik gáláján már a bajnoki kihívói pozícióért verekszik meg Fényes Zsolttal. Kattintás után helyzetjelentés következik a 18 éves tehetségtől.

 hfc_12_banner_336x280.jpg

Mit jelent számodra a küzdősport, a Zen Mushin Do ebben hogy támogat Téged?

Számomra a küzdősport egyben a folyamatos tanulást és a versenyzést is jelenti. A Zen Mushin Do Harcművészeti Iskola megadja mind a kettőt számomra, mert egyszerre tanulhatom a harc művészetét a mesteremtől, Koczka Bernáttól, és mellette párhuzamosan a megszerzett tudásomat is kamatoztathatom a versenyeken.

Az HFC sorozatban való eddig mérkőzéseidre hogy tekintesz vissza? A könnyűsúly után a pehelysúlyba való váltás nagyszerű döntésnek bizonyult, legalábbis kívülről megítélve.

Az HFC gálákon való szerepléseim az utolsó kivételével nem sikerültek valami jól, mert nem éreztem magaménak a 71 kilós súlycsoportot. Ezért váltottam 66 kilóra, amiben eddig egy négyes tornát sikerült megnyernem, az HFC 11-en.

Debrecenbe beugrósként mentem, de a nap meglepetés-embere voltam. Az első ellenfelem egy ukrán srác volt, Andrii Opliata, alacsonyabb, zömökebb nálam. Egy kis állóharc után egy csípődobással sikerült levinnem és kiülnöm rá, majd ezt követően pár másodperc után több sebből is vérzett, ezért a bíró leléptette. A második meccsem már egy nehezebb meccs volt a francia Philippe Rouch ellen. Az első menetben állva is, földön is harcoltunk. Nagyjából egyenlő felek voltunk, de a második menetben bekapcsolt a turbó, és a menet felénél sikerült hátsó fojtással nyernem.

Most egy tapasztalt és veszélyes ellenfél vár rád Fényes Zsolti személyében. Hogy készültök és mit vársz a küzdelemtől?

Az ellenfeleimet általában videók alapján elemezzük. Megnézzük a stílusukat, és hogy milyen technikákkal operálnak bunyó közben. A felkészülésnél az edzőm és edzőtársaim nagyjából felveszik az ellenfelem stílusát, és így jobban rá bírok készülni a mérkőzésre. A mérkőzésről mindenképpen győztesként szeretnék lejönni.

Mit gondolsz arról, hogy egy Fényes elleni győzelem címmérkőzést ér számodra?

A címmérkőzésre gondoltam már, de előbb Fényesen kell túljutnom, utána majd rákoncentrálok.

Végezetül mit üzensz az olvasóknak?

Az olvasóknak azt üzenem, hogy jöjjenek el a hétvégi HFC 12 MMA gálára, mert egy igazán jó küzdelemnek lehetnek majd szemtanúi a 66 kilogrammos súlycsoportban!

Vásárolj a TDMGStore-ban és HFC12 jegyet kapsz ajándékba!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr278151586

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása