TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|BULVÁR: Oroszok: itt a szelfibotos önvédelmi rendszer (videó)

2015.12.01. 15:24 td_interim

selfie-stick-self-defense.jpg 

Ha már rúd, üssünk vele.

 425c998815cf8a4693ff4788f3197ccc.png

Mindenki tudja, hogy a szelfibot a megtestesül gonosz: miatta van globális felmelegedés, ISIS és korrupció. Az oroszok most kitalálták, hogy nem hagyják magukat, és csak azért is felruházzák valami pozitív funkcióval a Sátán Vesszejét. Ami rúd, azzal ütni is lehet – bumm, meg is született a monopod-, azaz MDP-fight, a szelfibotos önvédelmi rendszer. Így néz ki egy bemutatón:

Az MDP-fight a britek 1800-as évek végén kifejlesztett bartitsujával rokon. Ez a boksz, a judo és egyéb küzdősportok technikáit vegyítette, és mindennapi használati tárgyakat (sétapálca, esernyő) használt fegyverként – Sherlock Holmes is így verekedett Sir Arthur Conan Doyle történeteiben.

Az új iskolás botozás a moszkvai M-Profi harcművészeti központban született meg, melynek képviselője a turistákra leselkedő veszélyek megnövekedésével indokolta a rendszer szükségességét:

A turisták egyre gyakrabban válnak rablás áldozatává szerte a világon, és az egyetlen önvédelmi eszköz, ami mindig náluk van – a szelfibot.

Az M-Profi öt alkalmas kurzusokat kínál, és a tanulók elvileg olyan technikákat sajátíthatnak el, melyek sikerrel veszik fel a versenyt bokszban, birkózásban vagy MMA-ban jártas rablók ellen. Én esetleg a villámgyors tökönrúgást ajánlanám helyette, de én nem értek a lovakhoz.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr478130282

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása