TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|BULVÁR: Könnyű pénzkereseti lehetőséget ígér José Aldo

2015.12.01. 15:22 td_Emree

jose-aldo-ufc.png

... Így kell nagy pénzt szakítani!

Nemsokára itt a UFC 194 – december 12. – ezzel kapcsolatban José Aldo akár álláshirdetésnek beillő nyilatkozattal állt elő. Soron következő ellenfelétől, Conor McGregortól már megszoktuk, hogy szereti savazni aktuális ellenfeleit, ezzel is előkészítve a terepet. Most azonban a UFC pehelysúlyú királya osztotta meg gondolatait, hogyan is csináljunk könnyen pénzt. Figyeljetek!

425c998815cf8a4693ff4788f3197ccc.png 

Bárki, aki pénzre szeretne szert tenni, nincs más dolga, mint Aldora fogadni. Ez lesz a legkönnyebben megkeresett pénzük az életben. Körülbelül, úgy ahogy az Ronda Rousey és Holly Holm esetében volt.

– a fogadóirodák 14x annyi pénzt fizettek Holly Holm győzelme esetén, mint tették volna azt, ha Ronda Rousey győzött volna.

Nem gond, nem tudom, ki dönti el, hogy ki az esélyes.

– jelenleg a brazil győzelme esetén majdnem három és félszer annyit fizetnek a fogadó irodák, mintha a nagy dumás ír nyerne.

Magamra koncentrálok, tudom, hogy mire vagyok képes, és hogy mit kell tennem a győzelemért. Arra törekszem, hogy mindig tanuljak, és jó példaképül szolgáljak az emberek számára. Ehhez mindenkinél keményebben kell edzenem, nem szabad elkényelmesednem.

Na, kinek égeti a pénz a zsebét? Mit gondoltok, Aldo betart a bukiknak és lenyomja McGregort? Vagy a bukiknak lesz igaza és miután Aldo elveszíti az övét, vele bukja bimbózó befektető tanácsadói jövőjét is?

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr298127720

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Greenscape 2015.12.02. 15:46:53

Itt McGregor bukhat nagyobbat ha kikap mert akkor egy lesz a sok nagykepu bunyos kozul. Aldo ha ki is kap biztos lesz eselye egy visszavagora plusz o mar letett valamit az asztalra. Conor meg mehet egy sulycsoporttal feljebb, de mar csak mint egy atlagosnal jobb kepessegu ember nem mint egy szuperman. Az elso, elmaradt meccsuk elott nem sok eselyt adtam Aldonak most viszont valamiert ugy erzem, hogy jobban osszeszedte magat. Kivancsian varom mi lesz a vege.

norbonc 2015.12.10. 12:43:42

Nagyon kíváncsi lennék szakértők véleményére...bár-szerintem-megjósolhatatlan,hogy ki lesz a győztes.
Én McGregorra voksolok.
süti beállítások módosítása