TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|JITSU: Mikulás napi gurulás Pápán

2015.11.29. 16:21 td_Emree

12189842_1177003425662575_4827925130683256714_n.jpg

Ha december 6. és Magyarországon, akkor mindenkinek a Mikulás ugrik be. Pápa városában a helyi sportrajongók nem csak ajándékozással emlékeznek meg Szent Miklósról. A pápai Gracie Barra csavart egy kicsit a dolgokon és ők ilyenkor egy kis gurulással ünnepelnek. Idén immár ötödik alkalommal rendezik meg Mikulás napi gurulásukat.

Nyolcszor hat perc GI és ugyanennyi idő NO Gi küzdelem áll azok rendelkezésére, akik úgy gondolják, hogy a megérdemelt édesség elfogyasztása után még van erejük a testmozgásra. Idén egy kis adománygyűjtést is szerveznek – becsületkassza áll azok rendelkezésére, akik úgy gondolják, hogy egy kis jótékonykodás nem áll tőlük távol - a bevételt a helyi sportegyesületek támogatására fordítják.A legjobbat nem is mondtam még. A Mikulás napi megmozdulás díszvendége, a magyar BJJ sport kiválósága, a TDMG által támogatott Szűcs Kristóf lesz! BJJ, adománygyűjtés és sztárvendég egy helyen. Ti se hagyjátok ki, ha a közelben jártok! További infók, Mihályfi Ákosnál a Gracie Barra Pápa instruktoránál és GB Hungary versenyzőjénél.

Watching the game. #tdmg #under #pressure #rashguard #totaldamage #training #wear #fight #bjj #lifestyle #bjjlifestyle #grappling #tdmgstore

Posted by TDMG on Wednesday, October 14, 2015

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr808122944

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása