TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MAGYAR: Kiss Balázs megnyerte FFC mérkőzését!

2015.11.28. 11:38 td_axl

kiss_balazs_ffc21.jpg

Kiss Balázs az IMMAF EB után nyomban az FFC 21 cardban találta magát és élt is a lehetőséggel. 

A Zen Mushin Do Harcművészeti Egyesület fiatal bunyósa múlt héten az IMMAF (International Mixed Martial Arts Federation) amatőr MMA Európa-bajnokság döntőjébe verekedte magát Birminghamben, ahol TKO-vereséget szenvedett ír ellenfelétől, így meg kellett elégednie az ezüstéremmel. Viszont tegnap már az FFC 21 Rijeka MMA card első meccsét vívhatta. Annyira azért nem lehetett egyszerű ez a szitu, mert az IMMAF 93 kilós meccs után az FFC-ben már 84 kilóban kellett bemérnie.

kiss_balazs_ffc.jpg

A kemény fogyasztás ellenére Balázs állta a sarat tegnap este, a helyszíni beszámolók szerint nyílt sisakos küzdelemben az első menet közepén lefojtotta  Bruno Gustovic nevű ellenfelét, aki ezzel verestlenségének is búcsút mondhat a szervezetnél. Gratula Balázs!

fotók: fightsite

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr568122082

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása