TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MAGYAR: Szombaton újra MMA és grappling verseny Szegeden!

2015.11.25. 13:19 td_interim

 image-faf27a88cb50cb717d4311f6c701c438373e2bb00e41d6899e12382692c50acc-v.jpg

Folytatódik a Tisza-parti amatőr derbisorozat, itt a IV. Amatőr Global Grappling és II. MMA Magyar Bajnokság. Sárközi Robi meghívóját a kattintás után olvashatjátok.

black_friday_tdmgstore_blog_article_1.jpg 

Sziasztok!

 

Újabb amatőr küzdősport versenynek ad otthont Szeged, ismét megrendezzük a grappling és MMA gálánkat. Földharc-sorozatunk a negyedik, kevert szabályrendszerű megmérettetésünk a második állomásához érkezik a közös rendezvényen.

 

Tavaly több mint 400-an jöttetek el, és nagyon örülök, hogy idén is rengetegen jelentkeztetek – reméljük, a mostani létszám sem marad el a 2014-estől. Célunk a rendezvénnyel az egészséges, céltudatos életmód népszerűsítése mellett az, hogy versenyzési lehetőséget biztosítsunk az utánpótlásnak, és a legjobbakat később profi megmérettetésekre is kivigyük a világ miden részére.

 

Idén is felállítunk egy ketrecet, valamint lesz öt tatami, itt folynak majd a grappling és MMA küzdelmek egész nap. Aki mindkét sportban kipróbálná magát, annak lehetősége van párhuzamosan versenyezni, de azt tudni kell, hogy MMA nincs grappling nélkül, és grappling sincs MMA nélkül.

 

Nagyon köszönöm a Global Grappling stábjának, Berkes Laci bácsinak, Fekete Sanyiéknak, valamint Laczkó Balázsnak, Lehoczky Csabinak, Elter Tóninak, Marián Gyurinak. A Magyar MMA Prémium Liga részvétele szinten fontos, hiszen nélkülük nem menne.

 

Szombaton reggel 7-kor mérlegelés Szegeden. Szeretettel várunk mindenkit, küzdjünk egy jót együtt!

A IV. Amatőr Global Grappling és II. MMA Magyar Bajnokságról bővebb információkat a rendezvény Facebook eventjében találhattok.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr1008107812

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása