TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: Dana White: GSP visszatérése? Nevetnem kell!

2015.11.23. 15:23 td_titusz

fgvhbnj.jpg

Nem mindenki olyan optimista, mint a rajongók.

425c998815cf8a4693ff4788f3197ccc.png

Nemrég beszámoltunk róla, hogy a korábbi UFC váltósúlyú fenomén – aki két éve nagy meglepetésre lemondott címéről – egy hat hetes mini edzőtáborban vesz részt, hogy eldöntse, van-e magában annyi motiváció, hogy még egyszer nekifusson az MMA-nak.

Az UFC elnöke továbbra is kétkedik a dologban. Nemrég nyilatkozott a helyzettel kapcsolatban, ahol azt mondta nem a hat hetes tábor fogja eldönteni, hogy St-Pierre kész-e a visszatérésre, hanem az ex-bajnoknak ezt legbelül kell éreznie. Az LA Timesnak nyilatkozta:

Nehezen hiszem, hogy ez valóban meg fog történni, mert GSP már hosszú ideje pihenőn van, és mellé egy rakás pénze is van. Nem csinálsz egy hat hetes tábort, hogy rájöjj arra, hogy éhes vagy-e bunyóra. Vagy tudod vagy nem.

A 170 fontos (77 kilós) mezőnynek, melyet „Rush” éveken keresztül uralt, most egy megújult, vérszomjas Robbie Lawler a bajnoka, aki White szerint nyilvánvalóan éhes a küzdelemre:

(UFC bajnok) Robbie Lawler tudja, hogy éhes, úgy edz mint egy állat. Éhes és állat vagy, vagy nem.

Mindemellett elmondhatjuk, hogy White mindennél jobban vágyik a korábbi szupersztárjának visszatérésére, hiszen PPV eladások szempontjából igazi húzónév volt, pláne most, hogy a Rousey bálvány ledőlni látszik. Az UFC elnök azonban megmaradt a realitások talaján, és szent meggyőződése, hogy St-Pierre nem akar többé bajnok lenni:

Persze, nagyszerű lenne, ha visszatérne. Szeretem George St-Pierre-t, egy csodálatos atléta, de ez a visszatérős duma? Nevetnem kell. Ahhoz, hogy világbajnok légy akarnod kell… Na ez pont nem GSP. Közel sem.

A Főnök álláspontja egyértelmű, de GSP korábban elhintette, hogy van benne valami, hogy visszatérje, de egyelőre várunk a hat hét leteltére, és utána meglátjuk, hogy dönt a kanadai sztár.

ufc144gsp-qa-7992-585x329.jpg

Egy biztos. GSP-nek nincsen semmi bizonyítani valója az Oktagonban, de a visszatérése minden kétséget kizárólag masszív és érdekfeszítő lesz.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr978100310

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása