TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: A közönségbe ütötte ellenfele fogát a bunyós (videó)

2015.11.23. 14:55 td_interim

A fogtündér létezik, és filmre is vették akció közben. 

425c998815cf8a4693ff4788f3197ccc.png  

A hónap közepén rendezték meg az APEX Fights 8-at a Tennessee-i Kingsport-ban, amiről sohasem szereztünk volna tudomást, ha az egyik bunyó két pontos/szerencsétlen (nézőpont kérdése) ütés miatt nem válik cirkuszi látványossággá.

A gála pehelysúlyú nyitó meccsén Preston Schick és Joshua Spears csapott össze. Schick némi dulakodás után gyorsan rövidre zárta a mérkőzést az első menetben, és egyúttal arról is gondoskodott, hogy bunyójuk virálissá váljon: „Icepick” megeresztett egy jobb – bal – jobb kombinációt, ahol a második pofonnal kiütötte Spears fogát, a rá következővel pedig a közönség soraiba repítette. 

3:30-nál a befejező akció

A kommentátorokhoz hasonlóan mi sem bírjuk kiszúrni, mikor eshetett ki Spears fogvédője, ha ugyan kiesett egyáltalán, így kénytelenek vagyunk elfogadni, hogy Schick a védőn keresztül csapta ki a fogat. Komoly.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr568102338

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása