TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|BULVÁR: Az erőszak tényleg nem old meg semmit?

2015.11.23. 12:51 td_Emree

joshneer_headshot.png

Josh Neer, az igazán hatékony fogorvos?

Úgy tűnik, ez alól is vannak kivételek.

425c998815cf8a4693ff4788f3197ccc.png

Ha megemlítem a Josh Neer nevet, beugrik bárkinek is valami? Nekem is erőltetnem kellett az agyamat, mikor ismét felmerült a napokban. Josh „The Dentist” Neer egy amerikai, profi MMA bunyós, aki már több mint 50 meccset húzott le a profik közt. Jelenleg a Bellatorban vitézkedik, váltósúlyban. Csapattársai közt olyan neveket találunk, mint a Diaz tesók vagy Jake Shields. De ez ugyan kit érdekelne? Viszont, ha azt mondom, hogy Josh Neer volt az az arc, aki egy, a vele neten trollkodó srácot az edzőteremben tett helyre és még videó is készült az esetről?

Na ugye, így már más a leányzó fekvése. Történetünket ott hagytuk abba, hogy a bunyóban részt vevő felek egymásnak ellenmondó állításokat tettek, de valakinek kétségtelenül szét rúgták a seggét. Az ügyben a rendőrség nem indított vizsgálatot, viszont a srácok közben megoldották egymás közt a dolgot. Nem is akárhogyan!

Igazi hollywoodi happy endet kapunk, tényleg. A sértett Patrick Martin az eset óta Josh Neer útmutatásával edz a Roundkick gymben, Des Moinesben. Kettejük elmondása szerint nem táplálnak rossz érzéseket a másik irányába.

Rendesen el lett kenve a szája, ennek ellenére nem hívta a rendőrséget, nem próbált beperelni vagy hasonló hülyeséget csinálni. Visszajött és edzeni szeretett volna, ezt csak tisztelni tudom, ezért engedtem, hogy visszajöjjön a terembe. Úgy voltam vele, ok hibáztál, semmi gond, gyere és készülj velünk!

– foglalta össze, A Fogorvos becenévre hallgató Neer a történteket.

Patrick Martin szerint a korábbi bunyójukat félreértik az emberek.

Josh jó srác. A korábbi dolog, közte és köztem egy félreértésen alapszik, ami odáig vezetett, hogy két csávó jobban megismerte a másikat.

– hogy lehetne ennél szebben mondani, hogy megvertek?

Az eset óta, azonban úgy fest minden jobbra fordult. Patrick Martin 1-1-es profi MMA rekordot bunyózott össze magának nehézsúlyban az MMA for Midwest Cage Championship nevű szervezet gáláin, korábbi legyőzője”segítségével.

Patrick 195 centi magas és 120 kiló tömör izom. Nagy és erős, de még sok mindent kell tanulni az MMA-ról. Ezért is jött le hozzánk edzeni. Ha, így folytatja, kétség nélkül állíthatom, hogy van hely számára a sportban.

– osztotta meg velünk Josh Neer gondolatait tanítványáról.

Martin is hasonló véleményen van, mentorával kapcsolatban.

A legjobbakat kívánom neki a következő meccsén. Remélem, legyalulja a másikat és győzelemmel tér haza.

És hogy mi a tanulság az egészből?

Egyáltalán nem bántam meg a dolgot, de nem fogok így viselkedni soha többet. Nem akarok bajba kerülni! Megfenyegetett, sokkal nagyobb is, mint én. Úgy gondoltam, ha bunyózni akar, jöjjön le egy edzésre és elintézzük a dolgot, szabályosan. Így is tettünk.

Az azóta történtek ismeretében talán kijelenthetjük, hogy jól tették. Hiszen a korábban kettejük közt fennálló negatív érzéseket maguk mögött hagyva egymást segítik. Még, ha ehhez az is kellett, hogy „jobban megismerjék egymást.” Úgy vélem, mind Josh Neer, mind Patrick Martin megérdemlik a tiszteletet! Mindketten félretették az egójukat és tovább tudtak lépni.

Ti mit gondoltok, nem volna egyszerűbb néha, szabályozott keretek között fizikálisan rendezni a nézeteltéréseket, aztán kezet nyújtva a másiknak sörözni egyet, a felesleges szájkarate és az egyre növekvő feszültség helyett? Vagy ez már egy idejétmúlt, barbár elképzelés?

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr1008100118

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása