TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MAGYAR: Kiss Balázs ezüstérmes az amatőr MMA Európa-bajnokságon

2015.11.22. 18:40 td_interim

kissezust.jpg

A döntőben TKO-val szenvedett vereséget.

425c998815cf8a4693ff4788f3197ccc.png

Sajnos nem sikerült a bravúr: a félnehézsúlyú Kiss Balázs TKO-val kikapott a Birminghamben rendezett IMMAF (International Mixed Martial Arts Federation) amatőr MMA Európa-bajnokság döntőjében.

A mérkőzés az előzetesen kapott információnkkal szemben nem 11-kor, hanem délután öt óra körül indult. Kiss az ír Ben Forsyth-tal küzdött meg a 205 fontos kategória aranyáért – mivel videós közvetítést nem volt, így első körben az IMMAF hivatalos twitter-közvetítésére hagyatkozunk.

Ennek alapján az első menetben Balázs igyekezett a ketrec falához szorítani ellenfelét, és egylábas levitelen dolgozott, hogy megfojtsa Forsyth állóharcát. Ezt a taktikát követte a második menetben is, ahol egy nagy szupléval földre is vitte az írt, majd ellenfele guardjában dolgozott tovább. Forsythnak viszont sikerült fordítania, befogta Kiss hátát, és onnan ütötte a magyar fiút, amíg a bíró le nem intette a meccset TKO-val, 2:55-nél, a második menetben.

Kiss a közzétett fotók alapján – érthetően – csalódott, de nincs oka rá, mert egy Európa-bajnoki ezüst nagyon szép teljesítmény.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr788100264

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása