TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MAGYAR: Európa-bajnoki címért verekszik Kiss Balázs

2015.11.21. 16:59 td_interim

kissbalazs.jpg

Kiss két ellenfelet legyűrve jutott az amatőr MMA Eb döntőjébe Birminghamben.

 425c998815cf8a4693ff4788f3197ccc.png

Egyetlen győzelem választja el Kiss Balázst attól, hogy Európa legjobb félnehézsúlyú amatőr MMA harcosává koronázzák.

November 19. és 22. közt zajlik a 2015-ös IMMAF (International Mixed Martial Arts Federation) amatőr MMA Európa-bajnokság Birminghamben, ahol Magyarországot a Zen Mushin Do Harcművészeti Egyesület sportolója, Kiss Balázs képviseli.

Kiss két győzelemmel jutott be a döntőbe: az Eb első napján a svéd Robin Enontekio-t verte meg egyhangú pontozással, majd ma délelőtt, az elődöntőben az ír Dillon Manning-et kopogtatta a második menet harmincötödik másodpercében karfeszítéssel.

Lett volna még egy meccs a fináléba jutásért, de ez meghiúsult: Balázs elődöntőbe jutott ellenfele, a bolgár Tencho Karaenev sérülés miatt kiesett. A másik két ágon egy francia és egy olasz bunyós szintén lesérült, így az amatőr Európa-bajnoki döntőt a két talpon maradt sportoló, Balázs és Ben Forsyth (Írország) vívja. Az összecsapás holnap 11:00-kor kezdődik, élő videós közvetítés sajnos nem lesz, az eseményeket az IMMAF twitterén lehet majd követni.

Nagyon szorítunk, Balázs!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr28096762

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása