TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: Úgy tűnik, McGregornak tényleg szétment a térde a Mendes-meccs előtt

2015.11.20. 15:24 td_interim

chad-mendes-reveals-how-conor-mcgregor-never-shut-up-during-the-fight.jpg

Az ír az edzőtáborban őssejt injekciókra szorult.

425c998815cf8a4693ff4788f3197ccc.png 

Az utóbbi hetekben Conor McGregor azzal haknizott, hogy szétrottyant térddel verte meg Chad Mendest, és nyerte el a UFC ideiglenes pehelysúlyú bajnoki címét. Na persze – legyintettek sokan. Most úgy tűnik, az ír mégis igazat mondott.

McGregor Mendes személyében egy beugróst ütött ki – az eredeti ellenfél, Jose Aldo utolsó pillanatos kidőlése miatt az amerikai helyettesnek mindössze két hét állt rendelkezésére a felkészüléshez. A gála után röviddel beindult a szövegelés: mindenki – Mendes is – azt szajkózta, hogy rendes edzőtáborral teljesen máshogy nézett volna ki a meccs, és hogy ekkora hátrány ezen a szinten behozhatatlan. McGregor erre válaszul azzal jött, hogy neki meg szétment a térde a felkészülés során, és sérülten lépett az oktagonba, mégsem sírt a szája.

Tizennégy héttel a meccs előtt 80%-os ACL-szakadást szenvedtem. Alig bírtam járni, alig bírtam rúgni.

Ezt a legtöbben szkeptikusan fogadták, hiszen McGregor nem csak, hogy híres nagyotmondásairól, de egyenesen azzal csinálta meg a karrierjét – bizonyítékul pedig nem lobogtatott orvosi papírokat. A meccs előtt kitöltendő íven sem tett említést arról, hogy újra megsérült volna a térdszalagja. Most viszont főnöke megerősítette a dolgokat: Dana White UFC-elnök Joe Rogan podcastjében mesélt arról, mennyire rázósra sikerült az ír útja a UFC 189-ig.

Elment Németországba és őssejt injekciókat kapott. L.A.-ben is kapott párat, ez minden, amire szüksége volt. Ezt csinálta, meg a saját fizikoterápiáját, és vissza is hozta a térdét.

Ha ez tényleg így volt, az újabb csodás fejezettel gazdagítja a McGregor-legendáriumot, és újabb szúrás nem csak a kondijával takarózó Mendesnek, de a bordarepedés miatt visszalépett Aldónak is. Már ha lehet hinni a világ legnagyobb hantásának, Dana White-nak.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr838094552

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása