TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: Fradis birkózót küld a jitsu szörnyetege ellen a Rizin FF

2015.11.12. 17:14 td_interim

sasakikron.jpg 

Sasaki Asen Yamamoto nemrég még Budapesten gyűrte a szőnyeget, most meg Kron Graciet kellene összegyűrnie.

venumxtdmgstorex770x363_2.png 

Újabb pikáns párosítást jelentett be a Rizin Fighting Federation induló, szilveszteri gálájára. Az egyik sarokban ott van napjaink egyik legfélelmetesebb földharcosa, Kron Gracie, a másikban pedig Sasaki Asen Yamamoto, aki nemrég még itthon birkózott, a Ferencváros színeiben, a megtévesztő Szaszaki Arszen Jamamoto kódnév alatt.

Yamamoto tehát szegről-végről a mi kutyánk kölyke, és ezzel a ravasz Rizinnek – feltehetőleg szándékán kívül – csak sikerült elérnie, hogy még izgatottabban várjuk az év végi bulit. A 19 éves Asen nagyon-nagyon jó birkózó, 2013-mas szerbiai kadet világbajnokságon aranyérmet szerzett 69 kilóban:

De elsődlegesen nem emiatt igazolta le a Rizin, hanem azért, mert a UFC-s Norifumi „Kid” Yamamoto unokaöccse, valamint Ikuei Yamamoto olimpikon birkózó unokája – ezzel pedig sikerült egy igazi családi viszályt kerekíteni az induló gálára. Kron Gracie örökségét nem kell magyarázni, elég talán annyi, hogy apja a Gracie család terminátora, a legendás Rickson. Most már muszáj mesélni a címlapfotóról: balról-jobbra Rickson, Kron, Asen és Ikuei szerepel rajta – a Gracie fiú egyébként nem kartonból van, csak nem tudott jelen lenni a bejelentő sajtóeseményen.

A Gracie vs. Yamamoto 145 fonton lesz, a Rizin háromnapos rendezvényének Fedor-estjén, azaz december 31-én. Asennek ez lesz MMA-debütje, Kron egy meccset már maga mögött tud a ketrecben – ezt tavaly decemberben vívta, és alig több mint egy perc alatt meg is nyerte karfeszítéssel.

A két bunyós eltérő vérmérséklettel beszélt a közelgő meccsről. Gracie diplomatikusabb volt:

Asen kemény birkózó, fiatal és feltörekvő srác. Körülbelül úgy, ahogy én. De az ellenfél nem igazán számít, mert az ellenfelem mindig ugyanaz, a saját elmém.

Yamamoto viszont izgága:

A nézők azt gondolhatják, hogy ez két család harca, de nekem arról szól, hogy japán harcosként és Asenként nem akarok veszíteni, úgyhogy azt tervezem, hogy összeverem, és az én kezemet emelik a magasba a végén.

 

Kron a világ legjobb grapplere és tisztelem érte. De amint a ringbe lépünk, vége a barátságnak. Ha a fejével akar harcolni ellenem, akkor én a szívemmel fogok harcolni. Mindent ki fogok adni magamból, hogy összetörjem.

Szilveszter napján alighanem még az utésok is azért imádkoznak majd, hogy sikerüljön a zöld sasfióka terve.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr428073772

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása