TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|KICKBOX: Tönkreveréssel és KO-val tért vissza a ringbe Buakaw (videó)

2015.10.29. 15:22 td_interim

buakaw_4.jpg

Vér most nem volt.

 otg2_article_banner_560.jpg

A nyári, vérmocskos vereséget követően tegnap este könnyed győzelemmel folytatódott Buakaw Banchamek tavaly december óta tartó kínai kalandja. A thai boksz legnagyobb sztárja ezúttal a Kunlun Fight 32-n verekedett Hai Zhou-ban, ellenfele a helyi Gu Hui volt.

Nem szórakozott sokat a kínai sráccal Buakaw. Már az első menetben tolórúgásokkal érte el az arcát, aztán le is küldte egy nagy köríves fejrúgással. A manőverben elmozdult a herevédője, ezt meg kellett igazítani, aztán folytatódhatott a bunyó, ugyanúgy, ahogy előtte telt. A második elején agresszívabban jött ki sarkából Gu Hui, de Banchamek elővette a klincsét és a térdeit, és olyan keményen büntette a kínai testét, hogy az egyszerűen összecsuklott, és föl sem kelt a leintésig.

Ez Buakawnak könnyű séta volt a parkban.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr668031508

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása