TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: Andy Souwer kiskesztyűben? Nehézsúlyú nyolcastorna? Fedor-ellenfél jövő héten?

2015.10.27. 14:44 td_interim

fedor-emelianenko-large-900x400.png 

Itt vannak a legújabb Rizin FF pletykák és hírmorzsák.

otg2_article_banner_560.jpg 

Alakul a Fedor Emelianenko és Nobuyuki Sakakibara nevével fémjelzett Rizin Fighting Federation év végi megarendezvénye. Nagy nevek és nagy ötletek egész sorát dobták be a közösbe a hivatalos szervek és a szimatoló újságírók az elmúlt napokban – összeszedtük, mit lehet már biztosra tudni, és azt is, mi az ami csak valószínű.

1369128610_souwer.jpg

Rúg-üt dinamit és Souwer kiskesztyűben

A Liverkick szerint a Rizin FF egy Dynamite gála lesz, tehát MMA mellett lesznek kick-box meccsek is – illetve néhány kickboxer a rendezvényen ejti meg MMA-debütjét. Azt már tudjuk, hogy a shoot boksz sztár Rena így tesz, de most azt pletykálják, hogy Andy Souwer is.

Ennek lenne is értelme – az MMA-téma régóta terítéken van Souwernél, és a holland nagyágyú még mindig sztár Japánban a K-1 World MAX-os emlékek miatt. Souwer ráadásul ötszörös shoot boksz világbajnok, úgyhogy fojtogatni is tud már kissé. Ellenfele, azt mondják, a szintén K-1 MAX-os Yuichiro „Jienotsu” Nagashima lenne, aki shoot boksz mellett már kóstolgatta a kevert kick-box-MMA szabályrendszert. Jienotsu 2010. Szilveszterén repülő térdes KO-val győzött Shinya Aoki ellen, egy évvel később TKO-val kikapott Katsunori Kikunotól. Rendes MMA-karrierje is van, 2005-06-ban 4-2-es mérleget kalapált magának össze kizárólag oszakai gálákon.

Souwer menedzsere tagad, de hát a Sakuraba vs. Aoki meccs is pletykaként kezdte, aztán mi lett belőle. (Valóság.)

12063765_1652445608364615_3886018297292634501_n.png

A 120 kilós rojálflöss

Nehézsúlyú nyolcastorna WHAAAT??? Igen, jól olvastátok, a Rizin bevállalja minden MMA-rendezvények grand slamjét, és egymásnak ereszt nyolc darab egyenként százhúsz kilós embert. Ez ráadásul nem pletyka, hanem már hivatalos infó, már a Rizin Facebook-oldalának leírásában is erről beszélnek. Ez a szín-nehézsúlyú buli lesz tehát a már korábban belengetett Rizin Fighting World Grand-Prix, a fordulókat december 29-én és 31-én tartják, a végső győztes 500 ezer dollárt visz majd haza.

A Facebook alapján a Bellator, Bushido, Jungle Fight és BAMMA-harcosok lesznek a résztvevői, és mivel a szervezet indító sajtótájékoztatóján a KSW-t és a King of Kings-et is említették, mint promóciós partnereket, simán lehet, hogy utóbbiaktól is jönnek majd bunyósok. A torna olyan lesz, mint a focivébé, tehát nem egyszeri látványosságnak szánják, hanem a jövőben is megrendeznék, szabályos időközönként. A mindenkori UFC bajnok nélkül ez persze mit sem ér, de ki nem szarja le, az ilyen ötletek húzzák elő a legkiégettebb MMA-fanból is a visongó tinit.

A Jungle Fight bajnoka már alá is írt a tornára. Bruno Cappelozza (fenti kép) szombat este, a Jungle Fight 82-n nyerte el a szervezet nehézsúlyú övét, Sakakibara a helyszínen nézte végig a gálát, és a meccs után rögtön be is jelentette Cappelozza leigazolását.

Még a 265 fontos frontról: sajtóértesülések szerint a Bellator nehézsúlyú bajnok Vitaly Minakov is bunyózik majd a Rizin FF-en, de ő nem a tornán verekszik, hanem élből a 31-i napon - megerősítés még nincs.

20151022_001.jpg

Cirkusz

A Rizin leigazolta Kaido „Baruto” Höövelson észt ex-szumóst (Baruto a fenti képen, Nobuyuki Sakakibara Rizin-elnök és Nobuhiko Takada ügyvezető igazgató társaságában). Úgy tűnik, ő is a nyolcastornán indul. Höövelson Peter Aerts és Akira Shoji segítségével készül a gálára. Mivel ez lesz az MMA-debütje, ő a hagyományos japán cirkusz-vonalat látszik erősíteni. Cirkusz plusz: a Rizin gála december 30-i napján pankráció meccsek lesznek a ringben.

2015-09-20_0945-750x400.png

Fedor

És végül: Fedor Emelianenko azt mondja a Facebookján, hogy jövő héten, november 6.-8. magasságában már végre valóban bejelentik, ki lesz az ellenfele, ha már Singh Jaideep csak a tömeg beszopatására volt jó.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr918026236

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása