TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: A(z) ONE Championship is beszállt az év bunyója-versenybe (videó)

2015.10.13. 18:09 td_interim

bigdash.jpg 

Már megint egy meccs, amit meg kell nézned.

OTG#2 tickets indahouse!#OTG2 #OTG2tickets #OTG2jegyek #bjj #jiujitsu #grappling #submissiononly

Posted by TDMG Store on Tuesday, October 13, 2015

Oké, a címben nyilván csúsztattam, hiszen a Robbie Lawler vs. Rory MacDonald-atomvillanástól idén már senki sem veheti el az elsőséget, de a második helyért folyó ádáz küzdelemben jó eséllyel indul Igor Svirid és Vitaly Bigdash klopfoldája.

A ONE Championship 32 – Tigers of Asia főmeccsén a szervezet középsúlyú bajnoki öve volt a tét. A súlycsoport kazah királya, Svirid az orosz Bigdash személyében a szervezetnél akkor debütáló, amúgy viszont hibátlan mérleggel rendelkező kihívót fogadott. Alapozásnak ennyi elég, majd utána megbeszéljük a továbbiakat, de most nézd meg, mit művelt egymással a két kurafi: 

Anyám. Svirid állva szétkalapálta Bigdasht, a menet felénél viszont a földre tevődött át a küzdelem, ahol az orosz veszélyeztetett szubokkal – aki aztán a felvonás legvégén még óriási térdesekkel is eltalálta a feltápászkodni igyekvő bajnok fejét, majd rá is csavarodott Svirid hátára egy hátsó fojtásért. A bajnokot csak a gongszó mentette meg – de nem örülhetett sokáig így sem, mert a második menet legelején aztán a hatalmas Bigdash leütötte Sviridet, mint a büdös szart. Térd a fejbe, jobbos, a földön meg kalapácsolás. Új bajnok született. És hát még egyszer: új pályázó az év második legjobb bunyója-címre.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr667965246

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása